Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Dívka (11) porodila na vlastní svatbě!

Dívka (11) porodila na vlastní svatbě!
3. listopadu 2009 | 15:35

Mladá Bulharka (11) bude na svou svatbu dlouho vzpomínat. Porodila totiž během ní svou dceru! Devatenáctiletý otec dítěte si však teď příliš nevýská. Hrozí mu totiž 6 let vězení.

Porodní bolesti na Kordezu Zhelyazkovou z bulharského Slivenu přišly ještě před tím, než řekla snoubenci své ´ano´. Ihned ji tedy i ve svatebních šatech odvezli do nemocnice. V porodnici školačka přivedla na svět zdravou holčičku Violetu. Svatební obřad nakonec dokončili druhý den. Zprávu přinesl britský server Dailymail.co.uk.

"Hraju si se svými hračkami a teď je mojí novou hračkou ona. Je tak krásná, mám ji moc ráda. Violeta je dítětem a já teď musím dospět. Už se nevrátím do školy, teď jsem matkou," mluví o své budoucnosti Kordeza.

Jak se to mohlo stát?

Kordeza se se svým dnes již manželem Jeliazkem seznámila na dětském hřišti. Tehdy ji zachránil před skupinou rváčů. Během prvního týdne jejich vztahu dívka otěhotněla, prý ale Jeliazkovi neřekla, kolik je jí doopravdy let. Kordeza toho navíc příliš nevěděla ani o antikoncepci, ani o sexu vůbec.

"Když jsem se to dozvěděl, opravdu jsem se vyděsil. Neplánovali jsme mít sex, nebo dokonce dítě, i když je pravda, že jsem se do Kordezy zamiloval hned, jak jsem ji uviděl," řekl mladý otec.

Teď Jeliazkovi hrozí 6 let vězení. Hranice pro legální sexuální život je v Bulharsku 14 let.

 

Autor: INT, pal
Klíčová slova: porod, bulharsko, dítě, svatba,
Diskuse ke článku
.
Související články