Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Winona Ryder a Keanu Reeves se vzali přímo během natáčení

Winona Ryder a Keanu Reeves v nové komedii Ten pravý, ta pravá?
28. srpna 2018 | 00:00

Ať už svatby milujete, nebo ne, nová komedie Ten pravý, ta pravá? vás určitě pobaví. A to i díky Winoně Ryder a Keanu Reevesovi v hlavních rolích. A aby toho nebylo málo, herci nyní přiznali, že jsou možná už roky manželé. Jak je to možné?

Do kin právě míří zábavná a hodně originální komedie Ten pravý, ta pravá?, kde se na plátně znovu setkaly hvězdy Keanu Reeves a Winona Ryder. V zábavném filmu plném vtipu hrají protivné bručouny, kteří se potkají cestou na stejnou svatbu. Tam musí protrpět víkend plný štěstí a veselí jiných lidí. Ženichem je totiž ex-snoubenec Lindsay (Winona Ryder) a současně bratr Franka (Keanu Reeves), který bratra a celou svou rodinu nesnáší.

Právě k tématu svatby pak nedávno Winona Ryder šokovala celý svět. Po dlouhých 26 letech totiž přiznala, že se ona a Keanu Reeves s velkou pravděpodobností vzali přímo během natáčení slavného velkofilmu Drákula. Mělo se tak stát během svatební scény filmu.

„Mohlo se dost dobře stát, že během té scény v Drákulovi jsme se skutečně vzali,“ překvapila Winona Ryder během nedávného rozhovoru k propagaci nového filmu, kde právě s Keanu Reevesem hraje. „Na mou duši, myslím, že jsme opravdu manželé. V té scéně byl totiž skutečný kněz, který s námi provedl celý obřad a my oba na konci řekli Ano! Podle všeho jsme tedy svoji.“

Domněnku Winony Ryder potvrdil pro The Guardian i režisér filmu Francis Ford Coppola. „Chtěli jsme mít scénu svatby co nejvíc autentickou. Točili jsme ji tedy v opravdovém kostele s opravdovým knězem a nechali jsme ho provést celý svatební obřad. Svatba Winony a Keanu by z určitého hlediska mohla platit.“

Romantická komedie Ten pravý, ta pravá? vstupuje do českých kin 30. srpna.