Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nesnažte se být dokonalá! Bude vás milovat ještě víc

  • Milovaná žena chápe, že muži sledování sportovních přenosů ke svému životu prostě potřebují.
    29. ledna 2014 | 15:00

    Od rána se celý den nezastavíte, spíte snad už jen ve stoje a přitom máte pořád pocit, že jste vlastně úplně neschopná? Na váhu už radši ani nestoupáte a při pohledu do zrcadla vám stávají vlasy hrůzou na hlavě? Přestaňte se konečně podceňovat! Dokonalá žena totiž neexistuje. A muži po ní ani netouží!

  • Dokonalá žena je mýtus

    Znáte ten pocit... Toužíte být dokonalá, i když si vlastně vůbec nejste jistá tím, jak vlastně taková "dokonalá žena" vypadá. Máte ale mlhavou představu o tom, že by to mělo být něco mezi něžnou princeznou od Disneyho, perfekcionalistickou Bree Van de Kampovou ze Zoufalých manželek a jednou z první desítky nejvíc sexy žen světa, které každoročně vyhlašuje magazín Maxim.

    Urputná snaha o dokonalost nás unavuje, psychicky vyčerpává. Přesto jí ale věnujeme neuvěřitelné množství času a energie. Proč? Věříme totiž, že nás ochrání a zajistí nám šťastný a spokojený život i vztah. Jenže takhle to ve skutečném životě nefunguje. Dokonalost je totiž relativní pojem.

    Pokud tedy chcete, aby vás váš partner či manžel skutečně miloval a obdivoval, začněte se řídit našimi následujícími radami. Díky nim budete v jeho očích "dokonalá" a bude vás doslova zbožňovat. A nebude vás to ani stát příliš mnoho úsilí.

  • Buďte sexy, ne vyzývavá

    Až bude s kamarády postávat na baru a vy si půjdete objednat pití, klidně ho oslovte a dejte se sním do řeči. Všeho ale s mírou a včas se zase vytraťte. Pokud jste ho zaujala, sám si vás najde.
    Autor: Shutterstock.com
    Žijeme s mylnou představou, že muži touží po tom, aby se žena oblékala jako "prostitutka". Vyzývavé výstřihy, krátké sukně, smyslné prádlo a boty na podpatku. Muži skutečně chtějí, aby žena vypadala sexy. Ale většinu z nich vizáž lehké děvy spíš děsí. Dokonalá žena ví, jak vypadat sexy a perfektně se stylem a sebedůvěrou. Obléká se vražedně, ale bez toho, aniž by se nabízela doslova jako "z výkladní skříně". Navíc dokonalá žena může flirtovat očima, a ne jen svým tělem.
  • Buďte v pohodě

    Milovaná žena chápe, že muži sledování sportovních přenosů ke svému životu prostě potřebují.
    Autor: Shutterstock.com
    Častým tématem sporů a neshod většiny párů je sledování sportovních přenosů v televizi. Dokonalá žena však chápe, že muži to ke svému životu prostě potřebují. Je to součástí jejich DNA. Dokonalá žena to ví a je v pohodě, když s ní "miláček" nechce jít v neděli odpoledne vybírat do obchodního centra novou lampu do obýváku. Chápe, že ho raději stráví na gauči při sledování fotbalu.
  • Buďte chytrá a zábavná

    Muži milují, když se žena směje jejich vtipům, ale jsou také rádi, když se sama aktivně zapojí.
    Autor: profimedia.cz
    Muži milují, když se žena směje jejich vtipům, ale jsou také rádi, když se sama aktivně zapojí. Dokonalá žena by proto měla být schopna držet s partnerem krok a přidat se k žertování. Měla by mít svůj názor, hodně číst, nebo alespoň sledovat zpávy a číst noviny. Chlapi totiž skutečně chtějí parťáka pro skutečný rozhovor, a ne jen nějakou "hloupou blondýnu", která se směje všemu, co říkají.
  • Nebuďte

    Ukažte, kdo opravdu jste, roztenčete se!
    Autor: shuterstock.com
    Muži se chtějí cítit nepostradatelní, ale rozhodně nechtějí být "jedinou věcí" v životě ženy. Ideální žena má svojí kariéru, své vlastní přátele a nějaké koníčky. Neexistuje totiž větší zabiják vztahu, než žena, která svůj život uzamkne na "sedm západů" a myslí si, že když teď bude žít jen pro toho svého, budou spolu šťastni až navěky. Opak je ale pravdou.
  • Ukažte mu, že ho milujete

    Pohlazení nenusí být pro submisivního psa gesto bezpečí! I to může být důvod, proč děělá loužičky
    Autor: Profimedia.cz
    Chlapi jsou jako štěňata - chtějí být milováni. Co to znamená? Když mají špatný den, musíte jim poskytnout bezpodmínečnou podporu. Když vám něčím udělají radost, řekněte jim to. Když vám s něčím pomohou, pochvalte je, i když to pak třeba tajně předěláte. A když se jim to povede v ložnici, dejte jim vědět, že odvedli dobrou práci.

Klíčová slova:  dokonalá žena, vztahy
Diskuse ke článku
.