Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Hříšné mužské tužby, buďte v posteli jedinečná

Splňte mu jeho tajná přání, nebudete litovat
17. května 2011 | 21:10

Když jste v posteli s mužem, kterého milujete, očekáváte, že všechno půjde hladce. Páry, které jsou už spolu delší dobu dokáží rozluštit přání toho druhého na základě nejjemnějších gest a náznaků, ale i tak se dá na lepším sexu stále pracovat.

Tady je seznam tajných mužských tužeb. Váš miláček vám o nich asi nepoví, ale určitě to pro něj bude jeden ze splněných snů.

Buďte dominantní

Důvod, proč si tolik mužů nechává tajné přání jen pro sebe, je, že se bojí odmítnutí. Čtenář Milan (35) píše: „Mám manželku velmi rád, ale cokoliv v posteli navrhnu vždycky zamítne. Málokdy se nechá přemluvit, i když se jí to paradoxně potom zalíbí. Tahle reakce u mě zapůsobila značně demotivačně. Bojím se jí pak cokoliv říct.“

I muži chtějí být hlazeni

Ženy si často stěžují, že se muži v posteli až příliš horlivě věnují pouze tomu jednomu místečku, ale i jim chybí romantika. Každý z nich by chtěl laskán a něžně masírován, potom vám i on splní většinu přání.

Nechte ho dívat se

Jestli se vám zdá představa trojky příliš a fetišismus vás odpuzuje, splňte mu jedno přání. Nechte ho, ať se dívá, jak vrcholu dosáhnete sama. Je to pohled, na který žádný muž neřekne ne a nikdy na něj nezapomene. Nebo ho přizvěte a pokračujte v autoerotických hrátkách spolu, je to jako by jste otevřela dveře třinácté komnaty.

Autor: bali