Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Toto je speciální nábytek pro divoké milence

Andres a Xanath se s vým nábytkem snaží dostat sex z ložnic
5. září 2010 | 07:33

Jsou páry, které si celý život vystačí s jednou polohou, a nijak jim to nevadí. Jsou ale i tací, kteří rádi zkouší něco nového, a někdy si tak přivodí nepříjemný úraz. Mexičtí designéři Andres Amaya a Xanath Lammoglia, kteří spolu mají návrhářský ateliér Bala Studio, se rozhodli tento problém vyřešit.

Sérií erotického nábytku, na kterém páry mohou vyzkoušet netradiční polohy pohodlněji, prý chtěli dostat sex z ložnic. „Jsou to esteticky smyslné kousky, kterými se rádi pochlubíte,“ říkají svorně.

Xanath a Andres na fotografi i zapózovali osobně, všechen nábytek navíc prý před uvedením osobně testovali. Objednat si ho můžete na webových stránkách jejich studia.
Autor: Foto Balastudio.com a (c) Isifa.com

WET

Wet je netradiční sprchový kout pro ty páry, které si oblíbily milování ve sprše. Otvory umístěné ve stěnách přesně odpovídají lidské anatomii, a okolo procházející muž tak může bez namočení polaskat třeba ženina ňadra.

Wet
Autor: Foto Balastudio.com a (c) Isifa.com

 


FALCON

Kousek je jako stvořený pro páry, kterým vyhovuje poloha zezadu. Podle autorů se na něm ale i výborně leží a čte. Originální designová lenoška potěší každého milovníka pohodlného odpočinku sólo i ve dvou.

Falcon
Autor: Foto Balastudio.com a (c) Isifa.com

 


 

BARBAR

Lehátko je obdobou k Barbarelle, jen si na něj lehá muž. Jeho partnerka má dost prostoru pro pomazlení. Vzhledem k velikosti a neskladnosti si jej ale mohou dovolit jen majitelé velkých bytů.

Barbar
Autor: Foto Balastudio.com a (c) Isifa.com

 


 

BARBARELLA

Křesílko slouží k pohodlnějšímu orálnímu uspokojování dam. Barbarella je stejně jako ostatní kousky vyrobena z kvalitních materiálů a v obýváku snadno nahradí pohodlné křeslo i pro oblečenou návštěvu

 


 

IVAK

Tohle jako jediné není nábytek. Ivak je soška, která by měla povzbuzovat vaši chuť na milování. Při pohledu na její vyvinuté poprsí ostatně na nic moc jiného než na sex myslet nejde…

Ivak
Autor: Foto Balastudio.com a (c) Isifa.com

Autor: jch, Kama