Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Našli jsme rodiče Slovenky, která prodala manžela!

11. září 2009 | 13:38

Blesk.cz ve spolupráci s Novým Časem vypátral rodinu nejdražší slovenské nevěsty Alžbety H. (28). Britský milionář jí nabízel 14 milionů, když se rozvede se svým manželem.

Žena, která se podle anglického tisku živila jako luxusní společnice, pohází z městečka Dobšiná na východním Slovensku.

Bankéř Yann Samuelides udělal Slovence Neslušný návrh: Dám ti půl milionu eur, když se rozvedeš s manželem a vezmeš si mě

Její rodinu vypátral slovenský deník Nový Čas. Alžbeta má čtyři sourozence. Bratry Jožku, Ondreje a Stana a sestru Patrícii. „Nevím, proč se zajímáte o mou sestru. Vím, že se tam má dobře a má slušnou práci,“ řekl Novému Času její bratr Ondrej (28), ke kterému se přidal i mladší Stano (25): „Asi už v Anglii zůstane navždy. Občas k nám jezdí na návštěvu. Víc vědí rodiče.“

ANKETA: Opustily byste svého manžela za 14 milionů korun?

Ti však příliš sdílní nebyli. „Naši dceru nazvali v novinách štětkou. Takovéto urážky nenecháme jen tak!“ zakřičel z balkónu svého domu otec Jozef, čímž komunikace s ním skončila.



V Dobšiné zná Alžbetu téměř každý. „Malá Beta si tam vydělává nejstarším řemeslem. Hned se nám nezdálo, že se má tak dobře. Teď je nám to už jasné, o co jde,“ řekli obyvatelé Dobšiné. „Našla si takového starého chlapa z Anglie. Párkrát s ním i přijela sem, chtěli tu spolu kupovat nějaký dům, ale sešlo z toho,“ řekli reportérům Nového Času sousedi.

Společnice z východní Evropy jsou v Británii velice oblíbené. Na internetových stránkách specializovaných agentů mají dokonce vyhrazeny samostatné sekce. Exkluzivní společnice v Británii vydělávají průměrně 350-900 eur za noc. Pro srovnání, plat au-pair začíná na 300 eurech za měsíc. Ženy pak mají od zaměstnavatele často k dispozici řidiče, musí být také připraveny s klientem kdykoli odcestovat do zahraničí.

Autor: Nový Čas, šim