Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Boháč si koupil vdanou Slovenku za miliony

Příběh Slovenky Alžběty Holmokové připomíná slavný film Neslušný návrh
8. září 2009 | 10:20

Půl milionu liber (14,5 milionu korun) nabídl Slovence Alžbětě Holmokové (28) zamilovaný francouzský bankovní manažer Yann Samuelides (35), když se rozvede se svým britským manželem (67) a vdá se za něj.

Žena zprvu odmítla, pak ale celá záležitost skončila před soudem. Případ, který připomíná slavný film Neslušný návrh s Robertem Redfordem a Demi Moore, popsal britský server Mail Online.

K rozvodovému stání nakonec došlo, údajně proto, že Slovensku vyděsil žárlivý manžel, který jejímu ctiteli vyhrožoval smrtí.

Podle manžela, Brita Denise Morleyho, uplácel francouzský manažer jeho ženu, která si přivydělávala jako luxusní společnice, diamanty, kabelkou a nakonec jí pronajal byt. "Vyhrožoval, že spáchá sebevraždu, pokud se s ním má žena přestane stýkat, ona mu však řekla, že mě miluje a musí ho odmítnout," uvedl u soudu podváděný penzista.

Rozvod byl odročen na 13. října. Jestli Alžběta miliony nakonec dostane záleží na tom, zda si po rozvodu svého ctitele vezme. Vzhledem k tomu, že k soudu dorazila po jeho boku, je to dost pravděpodobné.

Autor: INT, brum