Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Proč muži milují 'mrchy'?

Fotografie
17. prosince 2008 | 11:09

Je krásná, má skvělou figuru oblečenou podle nejnovějších trendů. Jako liána se ovíjí okolo mužů v drahých oblecích a všem ženám okolo dává najevo: Ruce pryč od něj, ten je můj! MRCHA!

Hodně lidí považuje britskou modelku Heather Mills za klasickou mrchu. Nejdřív se prodávala boháčům jako obyčejná společnice. Brzy však pochopila, že takhle to dlouho fungovat nebude a rozhodla se pro výnosnější obchod - provdat se za jednoho z nich. Svého 'pracháče' našla v miliardáři se zlatou kytarou Paulu McCartneym. Rychle s ním počala dítě (to je velmi důmyslná páka) a potom začala rozhazovat jeho peníze. Když se vzbouřil, rozhodla se vyždímat z něj miliardy v rozvodovém procesu plném špinavých obvinění. Neváhala položit na stůl i svou umělou nohu, jen ab yz něj vytáhla co nejvíc. Soudy jí však zklamaly, veřejnost se obrátila proti ní a o získané peníze přišla. Teď pro změnu všude prohlašuje, že svého exmanžela stále miluje. Prostě přímo vzorová MRCHA!

Předehra není pro ženy důležitá tak jako mazlení po sexu!
Autor: Famous

Tak to chodí...
Pro příklad však ani nemusíme chodit tak daleko. Tenhle nám popsala paní Helena: Její syn se oženil s dívkou, která tvrdila, že s ním čeká dítě. Podlehl nátlaku rodičů, kteří trvali na tom, že dítě musí mít otce. Později se zjistilo, že dítě nebylo jeho. Tahle žena měla pestrou minulost a byla pevně rozhodnutá nevzdat se svých volných sexuálních vztahů ani v manželství. Když se však časem narodilo i druhé dítě, snažil se muž společné soužití nějak přetrpět. Dokud hodně vydělával a toleroval její zálety, žila s ním. Jen však nabyla dojmu, že si ulovila mladšího a manželův výdělek se jí začal zdát malý, sama podala žádost o rozvod. Po něm se sice s mladším milencem rozešla, ale brzy si za něj našla náhradu. Dnes se zaměřila hlavně na to, aby z manžela vyždímala i zbytek peněz a odcizila mu děti. Tenhle příběh se v různých obměnách odehrál už tisíckrát. Tak jak je možné, že ti chlapi vždycky znovu naletí?

Výdělky mohou být opravdu závratné, ale možná rizika je výrazně převyšují.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Když žena nedostane toho, koho miluje, běda tomu, koho dostane. To nám říká staré přísloví. Ti muži, kteří už mají vše, potřebují i nějaké trápení a to nejlépe zařídí krásná mrcha (všimněme si, že ošklivé mrchy neexistují, nemají totiž na co lákat bohaté chlapy), která je připraví o všechny peníze a tím vlastně o všechno. Někteří z nich si to ale zaslouží, jak říká kamarád Pavel: "Pro boháče je mrcha cennější, má totiž rád stálou inspiraci. Nebo je to masochista, případně submisivní typ. Věří, že tak lehko nepodlehne nudě. Chce si zajezdit na pěkném koni a doufá, že ho zkrotí ještě před tím, než dosáhne pekla. Petr jako příklad uvádí: "Mladá, třikrát rozvedená 'ne z vlastní viny', má tři děti, každí s jiným Němcem, protože všechny tři dokázala spoutat divokým sexem. Získala od všech vysoké výživné a o to jí celou dobu šlo."

255270:gallery:true:true

"Mám kamaráda," dodáva kamarád Kamil, "který mi jednou večer zavolal, jestli nemám doma navíc deku. Když se totiž vrátil domů z práce zjistil, že manželka sebrala syna, odstěhovala se a jemu nenechala v bytě ani židli, na kterou by si mohl sednou, aby se vzpamatoval. Den před tím byli se synem na společné nedělní procházce a nic nenasvědčovalo tomu, co se v pondělí stane. Ta mrcha to měla dopředu naplánované. Roman je bohužel typ muže, kterého si člověk 'může natřít na chleba' a se kterým jeho ambiciózní žena nebyla rozhodně spokojená." Podle Martina je však stále naděje: "Když se muž chce pobavit, hledá si mrchu, když chce založit rodinu, tak si každý, kdo má jen trochu zdravého rozumu, vybere tu hodnou." Život nám nabízí nejméně dvě cesty. Jednou jdou mrchy toužící po bohatství a osamělostí ve vztazích, kde stále něco předstírají. Druhá cesta možná není luxusní, ale odmění vás skutečným partnerstvím.

Vaše milování může mít podobu hravých bezstarostných chvil, kdy objevujete nejen vášeň a lásku svého partnera, ale také svůj temperament a náruživost.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

JAK JE VIDÍTE VY?

IVAN: "Jejich silnou zbraní je sex."
Mrchy se vetřou v pravý čas, lehce skočí do postele - a past zklapne... Sex je silnou zbraní každé mrchy.

MARTIN: "Skvěle se dokážou přetvařovat."
Ženy se ptřatvařují víc, než muži. Podobně jako v politice, lidé si často zvolí toho, kdo jim víc naslibuje. A ten je většinou morálně nejhorší.

JANA: "Manipulují a nikdy se nezamilují."
Jsou to manipulátorky, nikdy se nezamilují, vždy mají vztah pevně v rukou. Každý slabý muž chce být podvědomě ovládán silnou ženou, ze kterí vyzařuje sex, ne city. Sex a chladná hlava jsou mnohem mocnější než něha a cit. Proto jsou mrchy nezranitelné. Bolí totiž jen city, sex je příjemný a s jeho pomocí se dá lehce ovládat každý muž. Mrchy je drží v mírné nejistotě a to muže stále nabíjí neklidem.

LUCIE: "Používají metodu cukr a bič."
Mrchy to s muži umějí. Používají metodu cukr a bič. Dají jim pocit, že jsou důležití, milovaní a jediní na světě - používají na to famózní prostředky jako je předstírání bouřlivého orgasmu a podobně.

Autor: mur, lena
Další články z kategorie