Středa 26. června 2024
Svátek slaví Adriana, zítra Ladislav
Oblačno, bouřka 28°C

Nevyšlo to!

28. května 2007 | 10:00

Rozchody se nevyhýbají ani showbyznysu či politice. Zapátrali jsme, co nám o některých párech, které již nejsou spolu, řekly hvězdy

Není snadné najít člověka, který by byl vaším druhým já. Co řekly hvězdy o párech, které už spolu nejsou?


Libor Bouček (Střelec) Marianna Boučková (Vodnář) Vodnář je pro Střelce zajímavá, atraktivní bytost, která mu chybí ve sbírce. Zde se také Střelec namáhá víc, než mívá ve zvyku. Celkově má Vodnář se Střelcem mnoho společných zájmů - přináší mu potěšení živá konverzace, procházky a všechno, co je nové a dosud neznámé. Vodnář je neustále v neklidu, stále něco hledá, a v tom se Střelci až příliš podobá. Od Střelce současně očekává, že se bude řídit podle něj. A to je pořádně namáhavé. Tato kombinace je výhodnější v hezkém, intenzivním románku. Pro manželství nebo pro partnerský vztah by museli oba projevit víc zralosti a vstřícnosti.
Miroslav Topolánek (Býk) Pavla Topolánková (Býk) Oba mají rádi klasickou hudbu, dávají přednost témuž drinku a mají podobné návyky. Tyto společné rysy jsou však bohužel jen povrchního rázu. Čím více se dva Býci poznávají, tím více zjišťují, jak se jejich názory rozcházejí. Muži vadí, že ona potřebuje mít ve všem jasno, což ho činí chladným a zdrženlivým. Pro ženu narozenou v Býku je partnerství s Býkem příliš obtížné - neustále totiž něco chce, nasazuje proti ní sílu, která je na ni příliš silná. Kombinace Býk - Býk není ideální pro manželství, nýbrž pro přátelství. A to by mohlo dokonce trvat po celý život.
Jan Kříž (Panna) Michaela Nosková (Ryby) Člověk narozený v Rybách působí na Pannu děsivě - jako bytost, které se nelze dotýkat. Panna už dopředu ví, že nemá nejmenší šanci ho prokouknout. Je škoda, že ani jeden z nich neudělá viditelný krok ke sblížení. Navzdory problémům v komunikaci si však i dvojice v této kombinaci najde cesty k setkávání. Partnerský vztah Panna - Ryby se sice vyskytuje zřídka, když už ale vznikne, funguje bezvadně. Panna má v partnerovi narozeném v Rybách věrného a stálého druha, který se vůči ní bude chovat velice loajálně. Ryba k ní přilne - na to se může opravdu spolehnout.
Milan Drobný (Střelec) Věra Mádlová (Rak) Pokud se Střelec s Rakem přes všechny nepříznivé okolnosti sblíží, brzy zjistí, že je to romantický člověk, který potřebuje něhu a s nímž není možné dělat si, co si Střelec zamane. Partnerský vztah s touto kombinací je tudíž obtížný. Komunikaci s Rakem Střelci obzvláště komplikuje okolnost, že Rakovi se nikdy nechce s barvou ven, má sklon vzdorovitě se stáhnout, jestliže to Střelec v něčem přehnal. Něco takového Raci naprosto nesnášejí! Existuje nebezpečí, že v tomto vztahu se často vyskytnou hádky kvůli naprostým maličkostem!
Richard Krajčo (Blíženec) Iva Frühlingová (Býk) Žena narozená v Býku vzrušuje muže v Blížencích. Její ženskost a smyslnost dává křídla jeho fantazii. Ženu-Býka na Blíženci přitahuje animální a silová stránka muže. Zda se jim však bude dařit i ve společné ložnici stejně harmonicky, je sporné. Blíženci se líbí Býkův temperament, jeho rub ho však stojí mnoho sil a střetů. Blížence poněkud zlobí to, že ho Býk dokáže opakovaně odrazovat od jeho nápadů. Není tu příliš jasný výhled na uspokojivý partnerský vztah, protože obstát ve zkouškách trpělivosti, kterým je vystavován, nepatří právě k Blížencovým silným stránkám. Přesto stojí za to pokusit se o partnerský vztah!

Související články