Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chcete ulovit chlapáka? Buďte kořist!

  • Jestli chceme MUŽE, musíme nasadit taktiku starou stovky let: nechat chlapa lovit.
    25. listopadu 2014 | 06:00

    Imponují vám opravdoví muži, a ne metrosexuálové, kteří se nechávají uhánět a považují za normální, že je na rande zve ženská? Dámy, za takové si můžeme samy. Ono všeho moc škodí, i emancipace. Jestli chceme MUŽE, musíme nasadit taktiku starou stovky let: nechat chlapa lovit. Tady je pár rad.

  • Nikdy nedělejte první krok!

    Autor: Profimedia.cz
    Hodně lidí se seznamuje na společenských akcích, v restauracích a podobně. Představte si, že u vedlejšího stolu sedí ON. A všimla jste si, že po vás taky pokukuje. Sem tam se na něj taky lehce usmějte, ale nezírejte, neusmívejte se moc a ať vás ani nenapadne pozvat ho na skleničku k baru. Jestli o vás stojí, udělá to sám. Nebo to udělá jinak. Prostě to nechte na něm. Popostrkování kamarádek, ať si nenecháte ujít příležitost, vypusťte. První krok dělá muž. A když ho neudělá, nemělo to tak být. Basta.
  • Nepište mu, ať píše on


    Autor: profimedia.cz
    Dejme tomu, že první krok, ať už to bylo kdekoli, máte za sebou. Něco málo o sobě víte a vyměnili jste si čísla mobilů. Nemluvte přitom o tom, kdo má komu zavolat jako první. Mlčte. Když řekne „zavoláme si“, tak to maximálně odkývejte. A čekejte. I kdybyste se měla utrápit. Když o vás stojí opravdový muž, a ne rozmazlená bábovka, které se ženské podstrkují samy, určitě vám napíše první a nebude přemítat a kout psychologické pikle a čekat, až vás zlomí. No, a když nenapíše, tak ho pusťte z hlavy, asi byl jeho zájem jen povrchní.
  • Postel odložte


    Autor: shutterstock.com
    Na první skutečné schůzce nechte věci plynout. Rozhodně nezačínejte rozpravy na téma sex. Kdyby vás pozval k sobě nebo by se chtěl na noc pozvat k vám, šarmantně odmítněte. Zaprvé ho určitě ještě moc neznáte a zadruhé v něm povzbudíte lovecké instinkty. Snadná kořist – malá radost.
  • Buďte tajemná


    Autor: shutterstock.com

     

    Nevykládejte ani na první, ani na dalších „zahřívacích“ schůzkách o sobě všechno. Jednak to chlapi stejně moc nevnímají, protože jsou ve fázi fascinace (a nezajímá je, že už dva roky nemluvíte s nejlepší kamarádkou atd.), a jednak to není taktické: odhalovat tajemství muže baví postupně a nemají zájem, abyste jim s prominutím vyžvanila všechno hned a naráz. Ostatně, tajuplnost si zachovávejte celý život – chlapi nemusí všechno vědět. Není to dobře. Vypovídejte se kamarádovi. Ne svému Božskému.

  • Nebuďte netrpělivá


    Autor: Shutterstock.com
    Neptejte se na schůzce či při loučení, kdy se zase uvidíte. Ať se zeptá on. I kdybyste si měla pusu zašít režnou nití. Když se nezeptá ani on, nechte to i tak na něm. Však jestli má o vás vážně zájem, napíše nebo zavolá. Třeba druhý den, nebo později. Vydržte to, nepište, nevolejte, netlačte na pilu.
  • Něha a smyslnost vyhrávají


    Autor: shutterstock.com
    To, že nebudete lovit vy, ale necháte iniciativu na muži, ještě neznamená, že se budete chovat chladně nebo budete předstírat lhostejnost. Naopak: buďte něžná, smyslná, sexy… Jen mužskou roli při dobývání nechte muži a vy si ponechte tu svou – ženskou. Možná se vám tahle vyzkoušená taktika vyplatí, ale je možné, že narazíte na blbce a neuspějete. Bude přesně takový, jaké si teď vychováváme: čekající, že se budeme předkládat na stříbrném podnose. Stojí nám takoví za to? Odpověď necháme na vás…

Autor: Silvie Risová
Klíčová slova:  vztahy
Diskuse ke článku
.