Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Víte, co pikantního prozradí barva kalhotek?

  • Kalhotky o vás mohou prozradit více, než si myslíte.
    18. března 2014 | 06:00

    Když otevřete zásuvku, ve které máte spodní prádlo, jaká barva na vás vykoukne? Ta, která převažuje, může ledascos vypovědět o tom, jaká jste v životě i v v posteli.

  • Andělsky bílé kalhotky


    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Převažují ve vašem prádelníku bílé kalhotky? Pak to o vás vypovídá, že jste zastánkyní tradičních hodnot, je pro vás samozřejmostí nechat si od muže podržet dveře a nevidíte důvod, proč byste měla přebírat v soukromém i profesním životě roli pána tvorstva. Naopak, ráda se necháte hýčkat a rozmazlovat, a to i v posteli. V sexu si ráda užíváte klasiku, neholdujete experimentům, ale neznamená to, že byste měla být nudná, jste zkrátka takový anděl a něžná bytost.
  • Černá elegance


    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Jste-li milovnicí černého prádla, pak ze všeho nejraději flirtujete a svádíte své okolí. Jste hravá a odvážná, nebojíte se jít do všeho po hlavě a vaše drzost a sebevědomí je někdy až odzbrojující a vám zaručuje úspěch jak v práci, tak i v milostném životě.
  • Červená dračice


    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Červená, rudá nebo karmínová, jsou-li tohle královny vašeho prádelníku pak jste divoška. Dalo by se o vás tvrdit, že se nenecháte ničím a nikým odradit a lovná zvěř, po které jdete, vám nemá šanci uniknout. Milujete svoje osobní rituály a v neposlední řadě také sex, který si ráda okořeníte nějakým experimentem.
  • Něžná růžová


    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Milujete růžovou? Jak jinak vás popsat, než jako lolitku, která ráda flirtuje, ale málokdy to nechá dojít do konce. Ráda ukazujete svoji ženskost a sexeapeal, ale v jakési holčičí nenásilné a romantické formě. Spíše než sex si užíváte dlouhé pohledy z očí do očí, procházky a večery strávené u krbu. V profesním životě na sebe moc neupozorňujete, jste taková tichá voda, když vám ale o něco jde, i vy umíte vytasit drápky.
  • Klidná modrá


    Kalhotky
    Autor: Shutterstock.com
    Modré tóny vévodící vašemu prádlu o vás prozrazují, že si s ničím nelámete hlavu a nejraději ze všeho odpočíváte a bavíte se. Nezkazíte žádnou srandu, v životě i v sexu dokážete pohotově reagovat na situaci a vytěžit z ní pro sebe maximum. Nemoříte se akrobatickými pozicemi, u kterých byste se tak akorát zapotila nebo si vykloubila koleno, necháváte raději věci plynout přirozenou cestou, která vás vždycky dovede k vysněnému cíli.

Klíčová slova:  kalhotky, sex, láska, typologie barev, barvy
Diskuse ke článku
.