Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Den tlustých ponožek: 4 důvody, proč být na Valentýna single

Single na Valentýna? Bez vlněných ponožek by to nešlo.
14. února 2013 | 10:00

Trápí vás, že budete letos svátek zamilovaných trávit sama? Nemusí. I pro nezadané může mít totiž své kouzlo. Ať už strávíte večer s přáteli v baru nebo doma u televize, litovat nemusíte. Tohle jsou důvody k radosti!

Ušetříte

To máme dárek pro přítele, něco nového na sebe, kadeřnice, manikúra, kosmetička, epilace… A možná i suroviny na večeři. Taková romantika se vším všudy se docela prodraží.

Ušetřené peníze naopak můžete investovat do sebe. Kino nedoporučujeme, to bude plné zamilovaných párů, ale co třeba tříchodová večeře s kamarádkou? Nebo prostě kýbl zmrzliny a láhev vína?

Nemusíte se hlídat

Když už jsme u toho kýblu: výhoda singlovského Valentýna je, že se můžete dobře nadlábnout. Žádné „děkuji, ale dám si jen salát“. Tohle je svátek lásky k pořádné flákotě a k dortu s čokoládovou polevou.

Odpadá také starost s tím, že po několika skleničkách vína ztratíte koordinaci i schopnost artikulovat. No a co? Taxikář se za vás určitě stydět nebude.

Nikdo vám nezávidí

Konečně můžete strávit 14. únor bez posměšků a pohrdání otravných singlů. Ten otravný singl jste totiž vy. Náležitě si to vychutnejte! Dejte všem zadaným a kýč milujícím přátelům najevo, že jste nad takové věci povznesená. Jen pozor, ať nepůsobíte plačtivě...

Můžete být v teplákách
...
Autor: Shutterstock

Nenalíčená. S neumytou hlavou. Můžete si vzít bavlněné kalhotky a tlusté ponožky. Můžete ležet ve vaně, dokud nebudete mít svraštělá bříška prstů.

S klidným svědomím se můžete dívat na romantické komedie pochybných kvalit nebo si poplakat u knížky. A když dostanete chuť, nikdo vám nezabrání, abyste vklouzla do lodiček a vyrazila do klubu.

Autor: Marie Barvínková