Budete potřebovat (na 10 kusů):
na korpus:
3 celá vejce
90 g cukru krupice
120 g hladké mouky
na náplň:
500 ml šlehačky ke šlehání
250 g měkkého tvarohu
150 g cukru krupice
20 g plátkové želatiny
1 broskvový kompot 850g
dortové želé
Postup:
1. Připravte si náplň: Smíchejte broskvovou šťávu, tvaroh a cukr s želatinou(předem namočenou a nabobtnanou ve vodě). Vše smíchejte a lehce vmíchejte ušlehanou šlehačku.
2. Korpus dejte na dno formy a nalijte na něj půlku tvarohové hmoty. Nakrájené a okapané broskve rozložte na hmotu a zalijte zbytkem tvarohu. Po ztuhnutí zalijte želatinou připravenou podle návodu. Nakonec krájejte na kostky a ozdobte šlehačkou a čerstvou mátou.
ZDROJ: Café restaurant Déjà vu Coffe and Sweat, www.deja-vu.cz