Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C
ertepla 20. 07. 2010 09:34

Pravdivý výzkum

a ty KUKUKU jsi výzkumu nejblíž, opravdu to ženy zvládají, protože to mají zakodované z dob minulých...to žvýkání kůže, uvařit, přiložit na oheň, ohlídat děti, donést dříví, nasbírat kořínky a k tomu to dělat tak úsporně, aby mohly neustále mluvit a reagovat na otázky více dětí. To muži nezvládnou.
Na druhou stranu muži mají lovecké schopnosti, zájem zajistit rodinu,ROZMNOŽOVAT, vidí lépe v noci, orientují se v krajině, mají schopnosti strategie. Ale vše dělají odděleně. Je to opravdu velký výzkum , dost jsme o něm na jednom semináři diskutovali. Když se zamyslíte je to PRAVDA, že muži neudělají více věcí najednou. Není to urážka, ale jen konstatování skutečnostzi. MAJÍ TOTIŽ JINÉ PŘEDNOSTI

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
kukuku 20. 07. 2010 10:13

Re: Pravdivý výzkum

Díky, že jsi můj komentář výzkumu vzala s humorem . Asi se shodujeme, že při současném řešení X JEDNODUCHÝCH úkolů může být ženská lepší.
Ale některé úkoly jsou ženským myšlením neřešitelné.
Minulý týden mi jedna propagátorka myšlenky "ženská má více propojení obou mozkových hemisfér a lépe zvládá multitasking" ukázala chumel kabelů, které jí dali před měsícem se starším počítačem a tiskárnou. Po měsíci měla tiskárnu nepřipojenou a nepřehledný chumel kabelů zachumlaný, tento úkol byl nad její síly.
Předvedl jsem jí, jak pro ni složitý úkol řeší chlap - rozloží si ho na více jednodušších, které řeší postupně jeden po druhém. Z chumlu jsem jí začal vytahovat napřed známé a krátké kabely, každý jsem jí hodil do jednoho rohu místnosti a řekl, k čemu je. Pak přišly na řadu kabely, které pasovaly do konektorů tiskárny, nakonec kabely zjevně určené k vyhození. Po radě, že si síťový kabel musí dokoupit, na druhý den přišel mail, že už jí tiskárna tiskne.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
smazan_20140613 20. 07. 2010 14:40

Re: Re: Pravdivý výzkum

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse...

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
kukuku 20. 07. 2010 15:27

Re: Re: Re: Pravdivý výzkum

Kabel v ochranném pouzdře může mít jenom ženská - to je pro blbce. Inteligent takové zbytečnosti nepotřebuje.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
jaaaa 20. 07. 2010 15:53

Re: Re: Re: Re: Pravdivý výzkum

kecy, inteligent podle tebe stravi 20 minut rozmotavanim kablu vid?

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
kukuku 20. 07. 2010 16:03

Re: Re: Re: Re: Pravdivý výzkum

Pro sherit+jaaaa Vy dvě jste asi obě stejně málo chápavé, Vy patříte spíš do čeledi hrabavých. Sherit nepochopila, že pods*** prvního příspěvku byla v tom, že JINÁ ženská měsíc chodila kolem chumlu kabelů a nenapadlo ji ty kabely jeden po druhém vytahovat a POSTUPNĚ situaci zjednodušovat. JEJÍ kabely jsem rozmotal asi za 2 min. (nikde se nepíše za jak dlouho), 20 min. sis vymyslela.
Prosím Vás, slepice všech zemí spojte se, klidně si kdákejte, jak jste nejlepší, ale dejte mi už pokoj.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
simeon 20. 07. 2010 09:20

tak angličani jsou na tom zle...

to se nedá nic dělat když jim to tak vyšlo Ale jinak musím říct že žena opravdu zvládne víc úkolů najednou, já například při jízdě autem na 100% řídím... žena na 30% řídí, na 20% se stihne namalovat a na 50% u toho telefonuje... bohužel ta její multifunkčnost nás stála už dvakrát pěknou pálku v servisu, a to mám najeto desetkrát tolik km a bez nehody

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
fiiikulka 20. 07. 2010 17:04

Re: tak angličani jsou na tom zle...

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
janstanek 20. 07. 2010 08:58

Pomsta ošklivek.

Takové články, jako je tento, píší jen velmi primitivní a ošklivé ženy, které si musí falešně zvyšovat touto formou sebevědomí. Většinou si jich žádný chlap nevšimne ani náhodou a tak hledají útěchu v lesbických vztazích. Ostatní, zdravé ženy ví, že nemají zapotřebí se poměřovat s muži, protože muži a ženy se vzájemně doplňují, nemusí proto soupeřit. Mimochodem, kdyby byla autorka článku schopna myslet na více věcí najednou, možná by si, současně se psaním, kontolovala i své pravopisné chyby (např.: "Britský psycholog Keith Laws vedl rozsáhlý výzkum, ve kterém sledoval, jak jsou muži a ženi schopní vykonávat více činností najednou.").

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
kukuku 20. 07. 2010 07:54

Podivný výzkum

Výsledky každého výzkumu jsou ovlivněny tím, kdo si výzkum objedná. V článku chybí zmínka, která feministická organizace toto zkoumání zaplatila.
Výzkum nebere v úvahu, že produktivnější je postupné řešení úkolů s maximální koncentrací na rychlé a kvalitní vyřešení jednoho úkolu. V tom jsou muži při řešení náročnějších úkolů lepší. Toto není v článku vůbec hodnoceno.
U žen připouštím, že je jim bližší zmatené řešení více úkolů najednou, ale musí to být úkoly jednoduché - např. mám nakojit dítě, mám žvýkat kůže, musím přiložit na ohniště, aby rodu nevyhasl oheň.
Propagované prosazování žen do vysokých (až vládních) funkcí končí jmenováním osob typu "zelená Kazaška" Džamila Stehlíková, kterou když jsem slyšel mluvit, bylo jasné, že na začátku věty neví, co řekne na jejím konci.

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat
simeon 20. 07. 2010 09:32

Re: Podivný výzkum

celé je to blábol, o tom žádná - matematický úkol - ženy byly výborné, kdežto muži průměrní (exaktní věda - buď jsem uspěl = spočítal, nebo neuspěl = nedobral jsem se výsledku, nic jako průměrný výsledek neexistuje), nebo už jen zadání - 3 úkoly naráz - počítat, hledat v mapách a ve virtuálním poli hledat klíč... žena se třema očima dokáže jistě zaměřit každé oko na jiný papír s jiným úkolem a ještě u toho telefonicky vyplňovat IQ test, běžná žena ale potřebuje průhledné slajdy aby si ty úkoly mohla promítnou přes sebe a každému úkolu pak věnovat určitý čas Ano, přeladit rychleji mezi úkoly je pro schopnou sekretářku rutina, ale aby v duchu počítala přiklady, mezitím hledala v bludišti a přitom vypracovávala IQ test, to by opravdu asi dopadlo prachbídně. Apropos, já opravdu neumím při řízení vozu zároveň koukat na ceduli u silnice a na mapu na klíně, žena to asi tak dělá, proto ty nehody... budu jí muset ten multitasking zatrhnout, stojí to moc peněz z mojí kapsy

Ohodnoťte přispěvek:
reagovat