KetoDiet kombinuje instantní proteinová jídla s neomezenou konzumací zeleniny. A protože hubnutí není samo o sobě vůbec jednoduché, nedílnou součástí celého dietního programu je odborné online výživové poradenství.  Výživoví specialisté nejen doporučí vhodný jídelníček, ale především vás podpoří a rozptýlí vaše obavy.

Základním produktem KetoDiet je 14 denní balíček BASIC, který obsahuje 70 proteinových jídel s jahodovou, karamelovou nebo vanilkovo-oříškovou příchutí. Jídla jsou obohacena o potřebné vitamíny, minerály, vlákninu a navíc i o Omega 3 a 6 esenciální mastné kyseliny, které pozitivně působí především na srdce, cévy a celý nervový systém.

A jak vlastně KetoDiet funguje?

Na samém začátku diety 5x denně jíte instantní proteinová jídla KetoDiet, která si jednoduše připravíte, a zároveň výrazně omezíte všechny cukry a tuky. Nastartujete tak proces „ketózy“, díky které dochází k rychlé redukci hmotnosti, a to na úkor tukové tkáně. Za jediný měsíc tak můžete zhubnout až 8kg!

Ale nebojte, hladem trpět nebudete. Zvlášť pokud milujete zeleninová jídla v nejrůznějších kombinacích - okurkový salát, grilovaný lilek, brokolicovou polévku, restovaný květák na kari nebo pestrý listový salát - máte vyhráno. Když vás totiž přece jen přepadnou chutě, můžete si je dopřát v jakémkoliv množství.

Zbavte se svých nadbytečných kilogramů. Jednoduše začněte a my vám pomůžeme.

www.ketodiet.cz