Beran

21. 3.–20. 4.
Když se zamiluje, hned ztratí hlavu. Jestli hledáte vzrušení a neustálé změny, vsaďte na Berana, muže plného energie a bojovnosti. Pozor jen, pokud vaše srdce touží po bezpečí a hřejivé lásce – to jste na špatné adrese. S tímto mužem to bude jako na horské dráze – vášnivý oheň rychle vystřídá ledový nezájem a nikdy si nemůžete být jistá, co převáží. Jeho sebejisté a odvážné chování vás přesto bude přitahovat. Dovede být netrpělivý, potřebuje mít před ostatními náskok, bohužel však i někdy i sám před sebou. Pro své blízké však umí být jedním z nejštědřejších znamení. Když je zamilovaný, dokáže být věrný. Není-li po jeho, je netolerantní a sobecký.
Rada:
Nesmí mít pocit, že se dusí. Dejte mu volnost a pocit, že je jedinečný, a udělá pro vás cokoliv.

Býk

21. 4.–20. 5.
Zahrne vás láskou a finančně zabezpečí. Nepokoušejte se v něm vyznat! Ani vaše skvělá logika nic nezmůže vedle tohoto, na první pohled silného, rozvážného a klidného muže s romantickou duší, pokud se rozčílí. Dejte mu dostatek času, aby se mohl v klidu rozhodnout, jestli si vás vezme. Vždyť i svým nejbližším přátelům se těžko otevírá. Když ale u něj zvítězíte, rázem ožije a bude vás zahrnovat láskou. Možná si díky němu budete moct otevřít vlastní květinářství nebo vám napíše báseň. Budete pro něho princeznou, o kterou je třeba se starat a zahrnovat ji péčí a dárky.
Rada:
Ubezpečte ho o své lásce, nic pro něho není tak důležité jako pocit životních jistot.

Blíženci

21. 5.–20. 6.
Pokud má pocit, že jste ta pravá, udělá všechno pro to, aby si vás udržel.
Jestli je váš vyvolený narozený ve znamení Blíženců, zapomeňte ve vztahu na pocit bezpečí a jistoty. Když se setkáte v pondělí, příště na vás bude mít čas až v pátek... Potřebuje svobodu, nemůžete pro něj být zátěží a neustále se ho ptát, co dělá a kde je. Je okouzlující, plný šarmu a zároveň nepokojný s nepředvídatelnou povahou. Navíc s ním nikdy nebudete sama, potřebuje mít kolem sebe plno lidí. V kolektivu je velmi oblíbený a rozhodně nemá nouzi o ženskou pozornost. Poznáte-li ho na nějaké party, kde předvede „publiku“ všechny své proměny, je víc než jasné, že budete přesvědčená, že je to ten nejzajímavější muž, kterého jste kdy potkala.
Rada:
Až ho lapíte, zkuste svého volnomyšlenkáře občas trochu usměrnit.

Rak

21. 6.–22. 7.
Romantický, ale uzavřený typ muže, který nikdy neodhalí svou duši při prvním setkání. Není velký řečník, často se nesvěří ani nejbližším přátelům. Potřebuje hodně trpělivosti a času, ale nevzdávejte to hned. Jeho pesimistické nálady vás budou deprimovat, jeho opatrnost vám bude imponovat. Umí být uhlazený, galantní a ohleduplný. Nechtějte ho změnit, zkuste ho raději pochopit a porozumět jeho náladám. Nejnesnesitelnější stavy má, když se bojí, že něco ztrácí. Pokud jste typem ženy, která všechny účty platí včas, našla jste ideálního partnera. Rak má rád finanční jistotu, umí peníze vydělat a také si je udržet.
Rada:
Nikdy si nezahrávejte s jeho city. I když vypadá nesměle, dovede i „kousnout“.

Lev

23. 7.–23. 8.
I banální problémy umí nafouknout tak, že vypadají obrovské. Získat Lva je velmi jednoduché – buďte jeho publikum, rád slyší lichotky. Přesto není sobecký, dovede být velkorysý, přátelský a pravý džentlmen. Navenek působí trpělivým a poddajným dojmem, ale buďte na pozoru, tito muži vždy s oblibou hrají nějakou roli a rádi vítězí, tak se nenechte zmást. Pod maskou skrývají svoji hrdou důstojnost a arogantní marnivost. Lev dovede být galantním nápadníkem, nemusíte ho dlouho přemlouvat k milostné hře. Narodil se s ohnivou vášní. Pokud v jeho životě chybí láska, bude dramaticky trpět. Žena ho musí obdivovat. Když se vám začne dvořit, koupí vám, na co si vzpomenete. Ale pozor! Nezapomeňte, že je extrémně žárlivý. Patříte mu tělem i duší. Bude chtít vědět, kde jste byla, s kým a proč. Také vám bude radit, o čem máte mluvit, jak se oblékat a upravovat si vlasy, jaké knihy číst...
Rada:
Dávejte si pozor, co mu řeknete, i lehkou narážku může vzít smrtelně vážně.

Panna

24. 8.–23. 9.
Nemá rád milostné projevy na veřejnosti, před ostatními vás málokdy políbí.
Pokud jste sentimentálně založená, milostný vztah s Pannou vás může zchladit. Nechápe pohádky o lásce, je zaměřený na praktické a materiální věci. Ale nenajdete spolehlivějšího, zásadovějšího muže, prostě jen neumí vyznávat city. Emoce skrývá uvnitř, ale není melancholický, spíš naopak – dovede být skvělý bavič. Když se ocitne v záplavě náhlých citů a vášně, může se tak vystrašit, že uteče. V lásce hledá kvalitu, ne kvantitu. Je mistrem ve svádění, ale ani to nemusí být zřejmé a jisté. Nevyplatí se ho klamat, chce čistý a upřímný vztah. Jestliže má pocit, že ztrácí svoji mužnost a sílu, má sklony k nevěře.
Rada:
Nikdy ho nekritizujte, zle by se to proti vám obrátilo.

Váhy

24. 9.–23. 10.
Celý život váhá, někdy se rozhodne za pět minut dvanáct. Když potřebujete někoho, kdo vám bude radit v každé oblasti, vybrala jste si správně. Pro muže narozeného ve znamení Vah je důležitá rovnováha a porozumění, aby tím vyvážil svůj vlastní pocit nejistoty. Oplývá obrovským šarmem, proto „dostane“ nejednu ženu, ale je velmi tvrdohlavý a chce všechno racionalizovat – i lásku. Když budete odporovat, donutí vás, abyste změnila názor. Budete-li chtít ze vztahu vycouvat, přesvědčí vás těmi nejlepšími argumenty – bude něžný a milý a vy s ním nakonec zůstanete. Jeho sny budou vašimi a uděláte vše pro to, aby byl šťastný. Když jsou Váhy „vyvážené“, život s nimi může být spokojený a plný radosti.
Rada:

Nenechte svého miláčka utápět se v nejistotách a podpořte ho.

Štír

24. 10. – 22. 11.
Pokud opravdu miluje, umí být věrný a nenechá se zlákat žádným pokušením. Štír je vášnivé znamení, a to nejen co se lásky a tělesné vášně týká, ale i v ostatních směrech. Ať už jde o politiku, práci, nebo příbuzné. Jestliže potřebujete nával citů, tento muž vám ho zaručí. Často může klamat vzhledem – navenek působí klidně a vyrovnaně, ale umí být nedůvěřivý a podezíravý. Když se vám podaří si ho udržet a zkrotit jeho vášeň a vnitřní oheň, můžete být šťastní celý život. Ale můžete se i škaredě spálit. Hned pod povrchem jeho mrazivé rozervanosti je obrovský vroucí kotel, který neustále bublá a syčí. Štír ve všem přehání – má sklon spotřebovat nadměrné množství jídla, alkoholu, a hlavně lásky. Mezi lidmi je skvělým a vtipným společníkem.
Rada:
I když je to někdy těžké, nepotlačujte v něm jeho volnost a svobodu.

Střelec

23. 11.–21. 12.
Nerad se nudí a občas budete muset tolerovat jeho výpravu za dobrodružstvím. Má neutuchající idealistické nadšení a chuť poznávat nové věci. Jeho povaha může být pro vás nakažlivá a občas se vám jeho nevázanost zřejmě vymkne z kontroly. Vždy je okolo něho hodně lidí a vy si budete muset umět prorazit si k němu cestu. Neztrácejte naději, protože tento muž je maximálně optimistický. Až příliš. Tento druh optimismu může být i nebezpečný, pokud nemáte slepou víru jako on. Důvěřuje ve své schopnosti, což může vést k nesprávným rozhodnutím. Štěstí ho však vždy zachrání na poslední chvíli. Když má špatný den, umí se rychle otřepat.
Rada:
Je jako nezbedné dítě, které objevuje svět, a proto nad sebou potřebuje kontrolu.

Kozoroh

22. 12.–20. 1.
To že jste pro něj jediná, vám řekne až po delší době. Je to těžký oříšek. Má okolo sebe vysokou hradbu, kterou sám vybudoval. Je ostýchavý, ale silný a odolný a zároveň příjemný, ale tvrdohlavý a ctižádostivý. Dává přednost samotě, i když touží po obdivu. Svoje zklamání maskuje nečekaným, drsným humorem a jeho poznámky jsou někdy trpce ironické. Jen pár Kozorohů je schopných osvobodit se od své samoty a chovat se tak, jak opravdu chtějí. Srdce muže narozeného v tomto znamení je přátelské a teplé, ale sny zůstávají hluboko v jeho nitru. Nečekejte od něho, že udělá něco bláznivého, i když budete tušit, že to chce udělat. A pamatujte si, že jeho zvláštní povahu nikdy nezměníte.
Rada:
Nenechte se odradit jeho chováním, časem zjistíte, jak příjemný a zajímavý dokáže být.

Vodnář

21. 1.–19. 2.
Nesnese být ve vztahu svázaný, nebude se zpovídat, kde byl. Ve vztahu s Vodnářem vás čekají samá překvapení. Pokud s ním jen kamarádíte, máte toho  nejlepšího důvěrníka, ale milostný vztah rozhodně nečekejte. A když se do vás zamiluje, bude se nadále chovat, jako by vás měl jen rád. Vodnář totiž má rád každého. Všichni jsou jeho přátelé – dokonce i nepřítel. Chce odhalit své city, ale bojí se příliš otevřít, proto se radši zajímá o ostatní. Pokud ho nedostanete před oltář, budete pro něj jen experiment a možnost získat další zkušenosti. Díky svým přísným morálním zásadám má neobyčejně vysoké ideály.
Rada:
Svým vlastním rozhodnutím si občas komplikuje život.

Ryby

20. 2.–20. 3.
Muž narozený ve znamení Ryb může být vším, co si přeje, i vším, co vy nechcete. Je velmi citlivý. Často neumí rozlišit, kdy má v životě obrovskou příležitost. Musí se naučit rozpoznat, že je něco na něho příliš a kdy má šanci na úspěch. Muž-Ryba je nejšťastnější, když může zabezpečit rodinu. Je velmi romantický, k životu potřebuje teplo domova.
Rada:
Vše s ním bude skvělé, když se naučí rozeznat svoje příležitosti a chytit se jich.