Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Desigual: Hravá a pestrá móda s velkou slevou!

Desigual - nejširší nabídka pouze na Italiedoskrine.cz za ceny, které Vám vyrazí dech!
12. března 2013 | 21:25

Vítejte do světa jedinečných barev. Téhle španělské značce, známé svou neopakovatelností, jen těžko odoláte! Teď navíc máte šanci nakoupit originální módní kousky s výraznou slevou. Na e-shopu Italiedoskrine.cz si zaručeně vyberete. Přesvědčte se sami!

Sukně, šaty, trička, tuniky, kabáty, ale i boty, kabelky, peněženky, pásky a šátky. Všechny kousky vynikají svou odvážností, barevností a hravostí. Mezi často uniformními a usedlými brandy je Desigual doslova "květinkou" mezi bodláky.

Ve svých kolekcích Desigual používá ty nejkvalitnější materiály a jedinečné střihy. Soustředí se na detaily – ať už se jedná o různé výšivky či aplikace zdůrazňující jedinečnost a osobitost této značky. 

Všechny módní kousky značky Desigual se vyznačuje hravostí a neopakovatelnými nápady. Tam, kde se jiné značky drží zpátky, Desigual šlápne do pedálů a vyrukuje s kouskem, který vám zaručeně zvednou náladu.

Vyzkoušejte i vy značku, díky které se vždy budete lišit. S každým pestrým kouskem, který obléknete, z vás bude vyzařovat radost, štěstí a pozitivní energie. Vplujte do léta na vlně barev!

V jedinečných kolekcích se mísí různé výtvarné techniky – od patchworku až po graffity. Tyto rádoby nesourodé styly pak dohromady tvoří naprosto unikátní kompozice vzorů oblečení i módních doplňků. Neváhejte! Oblečení a doplňky Desigual vás pozitivně naladí v každém okamžiku.

Nyní máte jedinečnou šanci vybrat si některý z neodolatelných modelů, které vám teď v limitované akci za bezkonkurenčně nízké ceny nabízí e-shop Italiedoskrine.cz. Doprava i balné je zdarma, takže už neplatíte nic navíc. Využijte této jedinečné nabídky!

Komerční prezentace

Klíčová slova: desigual, itálie do skříně, móda
Související články