Logo magazínu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

1/8
Prohlédnout znovu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | archiv
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Someliér Michal Bílek | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové

Horoskop na další týden: Koho ohrozí kolega v práci a kdo potká životní lásku?

Arabela slaví 45 let. Těchto 10 zajímavostí jste o legendárním seriálu nevěděli!

Seriál Jak jsem poznal vaši matku slaví 20 let: Jak dnes vypadá Ted, Marshal, Robin, Lily a Barney?

Barva roku 2026 podle celebrit: Jak ji nosit, aby lichotila každé postavě?

Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?

Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?