Dáme si kuře, krůtu, husu...
2
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Look podle oslavenkyně Vici Kerekes: Trendy i nadčasové kousky, které z malé postavy vytvoří gazelu
Nevěří na manželství a v Samotářích hulil trávu: Podívejte se, jak šel čas s Jiřím Macháčkem
Kosmetiku z drogérie milují i celebrity! Na jaké produkty nedá dopustit Pamela Anderson nebo Victoria Beckham?
Velikonoce na poslední chvíli? S našimi tipy to zvládnete!
Nedosažitelné Dejvické divadlo uvidí fanoušci v kinech po celé ČR
V čem je vaše největší síla podle zvěrokruhu? Tohle musíte využít!