Dáme si kuře, krůtu, husu...
2
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Slavnostní oblečení podle stylistky: Co skryje větší boky a čemu se vyhnout s velkými prsy?
Denní horoskop na pátek 22. 11. 2024: Kdo dnes bude tápat v oblasti vztahů?
Čím nahradit drahé máslo při pečení? 7 tipů, díky kterým ušetříte
Nejtvrdohlavější znamení horoskopu: Koho nikdy nepřesvědčíte, že nemá pravdu?
Celebrity, které věří na duchy: Kdo měl doma poltergeisty nebo zažil setkání s tajemnem?
Tereza Tobiášová a Václav Liška: V domě na kraji Prahy mají skrytou vanu a levitující varnou desku