Dáme si kuře, krůtu, husu...
1
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Jediná se Babiše nebála: Co jste možná nevěděli o druhé ženě Monice, se kterou už po 30 letech netvoří pár?
Od premiéry legendárního seriálu Dallas uběhlo už 32 let! Jak dnes vypadají hlavní postavy?
Denní horoskop na pátek 19. 4. 2024: Ryby čeká emočně náročný den, Váhy den plný vášně
Máte šílené nápady? Tohle jsou důvody, proč jste dítě štěstěny
5 geniálních triků na rychlý a efektivní úklid domácnosti
8 překvapivých způsobů, jak vyžehlit oblečení bez žehličky!