Kopřivy: Zázrak, který roste všude. Jak je využít v kuchyni?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Kopřivy: Zázrak, který roste všude. Jak je využít v kuchyni?
Kopřivu můžete v kuchyni využít hned několika způsoby!
|
istock.com
Na zelené smoothie budete potřebovat: 1 banán, 1 jablko, šťávu z půl limety a hrst listů z kopřivy.
|
istock.com
Přidáváte do polévek čerstvý libeček nebo petržel? Zkuste tentokrát mladou kopřivu!
|
istock.com
Kopřivu můžete přidat i do vašich oblíbených zeleninových krémů z brokolice nebo špenátu.
|
istock.com
Kopřiva se skvěle vyjímá i v asijských čerstvých pokrmech, jako je Bún bò Nam Bô.
|
istock.com
Kopřivu můžete pouze uvařit krátce ve vývaru a podávat s vejcem.
|
istock.com
Kate po dlouhé době na veřejnosti: Její outfit byl promyšlený do detailu! Koho jím uctila?
Jak nosit ty nejodvážnější kabáty sezony? Stylistka radí, které nepřidají na objemu a protáhnou siluetu
Horoskop zdraví na prosinec: Kdo bude mít problémy se zažíváním a koho potrápí zuby?
Vánoční stres a únava? Pomoci může molekulární vodík!
Porazte podzimní únavu! Síla přírody pro vaši energii a zdraví
Pečicí papír umí spoustu nečekaných věcí. Až je vyzkoušíte, budete nadšení!