Kopřivy: Zázrak, který roste všude. Jak je využít v kuchyni?
1
/
6
Prohlédnout znovu
Kopřivy: Zázrak, který roste všude. Jak je využít v kuchyni?
Kopřivu můžete v kuchyni využít hned několika způsoby!
|
istock.com
Na zelené smoothie budete potřebovat: 1 banán, 1 jablko, šťávu z půl limety a hrst listů z kopřivy.
|
istock.com
Přidáváte do polévek čerstvý libeček nebo petržel? Zkuste tentokrát mladou kopřivu!
|
istock.com
Kopřivu můžete přidat i do vašich oblíbených zeleninových krémů z brokolice nebo špenátu.
|
istock.com
Kopřiva se skvěle vyjímá i v asijských čerstvých pokrmech, jako je Bún bò Nam Bô.
|
istock.com
Kopřivu můžete pouze uvařit krátce ve vývaru a podávat s vejcem.
|
istock.com
Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?
Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?
Horoskop na víkend 6.–7. 12. 2025: Koho čeká důležitý rozhovor a kdo se nechá unést vášní?
Takhle jsme prali za socialismu: Skákající pračky, mýdlo s jelenem a máchání ve vaně
Kvíz: Obstojíte ve společnosti? Vyzkoušejte své všeobecné znalosti!
Zemřel Patrik Hezucký (†55): Složitý start do života, vysněná rodina i úspěch, který si vybudoval