Dáme si kuře, krůtu, husu...
1
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
V padesáti je stejně okouzlující: V těchto modelech bere Penélope Cruz dech!
Jak si holily naše babičky své přirození aneb Zpět do historie i žhavé trendy v úpravě klína!
Agáta Hanychová před prahem čtyřicítky: Zakotvila ve šťastném vztahu? Takhle to vidí hvězdy!
Jogínka se stala senzací Instagramu. Na fotografiích cvičí úplně nahá
Horoskop na další týden: Kdo se může těšit na vyšší příjem financí a koho si nebude vážit šéf?
Jaké plavky vám budou slušet ve 20, 40 i po šedesátce? Stylistka spodního prádla prozradila žhavé trendy!