Logo magazínu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

6/8
Prohlédnout znovu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | archiv
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Someliér Michal Bílek | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové

Vražedné rozparky i hluboké výstřihy: Kdo letos ukázal víc, než měl?

Horoskop na další týden: Kdo narazí na bývalou lásku a kdo by měl začít šetřit?

Tohle byly české sexsymboly 90. let! Víte, jak vypadají dnes?

Nuda v nákupním centru: Fotky zoufalých mužů vás pobaví

Připomeňte si 5 pohádkových princů, do kterých se zamilovala každá divačka

Horoskop na víkend 27.–28. 12. 2025: Kdo se může těšit na romantiku a koho čeká drobné dobrodružství?