Logo magazínu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

3/8
Prohlédnout znovu

Je super, když hostům chutná. Standardem by ale měla být i udržitelnost, říká šéfkuchařka

Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | archiv
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Someliér Michal Bílek | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Každé jídlo v Leaf je zážitkem! | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové
Šéfkuchařka Barbora Šimůnková | LEAF, archiv Barbory Šimůnkové

Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?

Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?

Horoskop na víkend 6.–7. 12. 2025: Koho čeká důležitý rozhovor a kdo se nechá unést vášní?

Takhle jsme prali za socialismu: Skákající pračky, mýdlo s jelenem a máchání ve vaně

Kvíz: Obstojíte ve společnosti? Vyzkoušejte své všeobecné znalosti!

Zemřel Patrik Hezucký (†55): Složitý start do života, vysněná rodina i úspěch, který si vybudoval