Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Spalte tuky za pár minut: Cviky, které zvládne každý!

  • Čas na cvičení si najde každý, stačí totiž minuta denně.
    10. ledna 2014 | 14:00

    Nemáte čas na cvičení, ale chtěli byste zhubnout? Pokud si najdete alespoň jednu volnou minutu za den, máte vyhráno. Máme pro vás minutovou sestavu, která vám pomůže spálit vaše tukové zásoby.

  • Zvedejte se jako prkno


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Postavte se s nohama rozkročenýma na šířku ramen a pomalu jděte do dřepu, tak abyste se dotýkali dlaněmi země. Opřete se o ruce a přejděte do pozice kliku, a držte tělo v rovné poloze, než napočítáte do deseti. Pak pokrčte lokty a udělejte čtyři kliky.

  • Pozice supermana


    Superman
    Autor: Shutterstock.com
    Z kliku přejděte do další pozice, která by se mohla jmenovat superman. Lehněte si na břicho, natáhněte nohy a ruce napněte před sebe. Snažte se co nejvíce prodloužit své tělo, zatněte svaly a vydržte, než napočítáte do deseti. Povolte a opakujte ještě 2 krát.

  • Pokrčené sed lehy


    cvičení
    Autor: Shutterstock.com
    Položte se na záda, ruce dejte za hlavu a pokrčte jednu nohu v koleni. Obě nohy pak zvedněte asi 10 centimetrů nad podložku a stejně tak zvedněte hlavu. Jemnými pohyby kmitejte trupem směrem k pokrčené noze, ale snažte se, aby vaše záda byla rovná a zpevněná. Opakujte 10 x a vyměňte strany.

Klíčová slova:  cvičení, fitness, hubnutí, zdraví
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...