Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tip na dárek: Boty, díky kterým zhubnete a vytvarujete si tělo!

Reebok EasyTone - boty, které jsou nejen vysoce funkční, ale i atraktivní.
15. listopadu 2010 | 13:17

Trápíte se drastickými dietami? Mučíte tělo v posilovně? Tak teď už nemusíte! Konečně jsou na světě boty, které vaši postavu vytvarují samy. Vy nemusíte dělat nic. Stačí je jen obout a absolvovat v nich svůj každodenní „maratón“.

Kdo z nás by si nepřál mít pevnější zadeček, vymodelovanější stehna i lýtka. Nic ale není zadarmo. Donedávna nás takové formování postavy stálo mnoho peněz i času. A ještě vyžadovalo silnou vůli a disciplínu. Díky revoluční novince je konečně vše jinak. Zahoďte permanentky do fitness a investujte do nových „tenisek“.

Chůze místo posilovny

Společnost Reebok přišla na trh s revoluční technologií reebok EasyTone. A čím že jsou tyhle boty výjimečné? Právě tím, že opravdu fungují. Jejich účinek je přirovnáván ke cvičení na balančních míčích. Oproti chůzi v obyčejných botách testy prokázaly o 28 % vyšší aktivaci svalů zadečku a až o 11 % vyšší aktivaci stehenních a lýtkových svalů. To vše díky balančním polštářkům umístěným na patě a přední části podešve. Právě ty vytváří při chůzi přirozenou nestabilitu, kterou se svaly snaží vyrovnat a jsou tak nuceny k vyšší aktivitě. S těmito botami můžete zapomenout na úmorné hodiny v posilovně, nosíte si jí totiž pořád s sebou.

Reebok EasyTone
Autor: archiv Reebok

Stoprocentně funkční, na pohled atraktivní

Položme si ruku na srdce a přiznejme si, kdo má v dnešní uspěchané době čas trávit několik hodin týdně ve fitness centru. Asi jen málokdo z nás. Boty EasyTone jsou proto ideálním řešením. Navíc, skvěle vypadají! Návrháři při jejich vývoji totiž nezapomněli ani na módní design. Propojili tak funkčnost s atraktivitou. Obout je můžete na cestu do práce, každodenní venčení svého mazlíčka, na nákupy i schůzku s kamarádkou. Hodí se zkrátka všude.

669161:gallery:true:true

Báječný tip na dokonalý dárek

Pokud jste tedy doteď netušila, o co si napsat „Ježíškovi“, máte už myslím jasno. Tyhle funkční boty se budou pod vánočním stromkem skvěle vyjímat. Vašemu milovanému protějšku odpadne zase jedna starost se sháněním dárku na poslední chvíli. A vám odpadne povinnost projevovat nadšení nad „smradlavým“ parfémem či o dvě čísla menší blůzkou. Navíc, právě teď si můžete některé modely objednat s předvánoční slevou. Celou online nabídku bot EasyTone reebok naleznete ZDE. Přesvědčte se, že posilování nohou a zadečku teď může být velmi zábavné.

Komerční prezentace

Reebok EasyTone
Autor: archiv Reebok

Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...