Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jaké sporty frčí letos v létě? Snadno s nimi zhubnete!

Léto a sport k sobě prostě patří!
14. července 2014 | 06:00

Žádná dřina, mokré triko nebo lapání po dechu. Nic z toho od sportů, které jsou letos v létě trendy, nečekejte. Podstatou je být venku a bavit se. Skvělá zpráva, nemyslíte? Pohyb tělu zkrátka svědčí, proto je dobře když si nějaký svůj pro sebe najdete. Co třeba chodit delší trasu do práce nebo chodit tancovat? Všechno se počítá!


Slackline

Slackline je zábava na nataženém laně mezi dvěma stromy. Tohle speciální lano se dá koupit na netu a bezpečně jej uvázat můžete kdekoli. Postatou je na něj se pak postavit a přejít z jedné strany na druhou. Díky neustálému vyrovnávání balancu skvěle zapojíte a posílíte svaly celého těla.

Frisbee

Frisbee s létajícím talířem je věčná klasika, která neomrzí. Bavit bude nejen vás, přátele, ale i třeba čtyřnohé společníky, který si s ním taky rádi hrají.

Badminton

Badminton je na louku či trávu v parku jako stvořený. Vyhnete se placení za pronájem kurtu, vystačíte si jen s jedním spoluhráčem, raketou a míčkem, přitom  pohybu budete mít dostatek.

Beachvolejbal

Beachvolejbal už chce partu, hřiště, trochu ochotu se hýbat a ideálně také nějakou vodní plochu, kde se po náročné hře osvěžíte. Každopádně patří k létu stejně neodmyslitelně jako třeba běhání, či jízda na kole…

Plavání

Plavání, nejlépe v otevřené přírodní vodě nebo venkovním bazénu je hotový balzám pro duši a psychiku. Jen je potřeba skutečně plavat, a nejen se cachtat nebo stát ve vodě a povídat si s kamarádkou.

Autor: bla

Božské tělo