Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Contours fitness pro ženy ve 30 minutách! Zhubněte a vytvarujte své tělo v minimálním čase.

3. září 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Contours je fitness jen pro ženy, cvičení trvá 30 minut, kombinace posilovacích strojů a aerobních stanovišť je ideální pro snižování hmotnosti a tvarování postavy. Vhodné pro každý věk, váhu a kondici. Po celou dobu se o vás stará trenérka. Vyzkoušejte jednu z 29 poboček v ČR a SR.

Pokud chcete zhubnout, ale nemáte čas na to, trávit denně několik hodin v posilovně, pak máme právě pro vás řešení v podobě kruhového tréninku.

Na kruhový trénink do Contours stačí chodit dvakrát týdně na 30 minut a můžete si být jisté, že shodíte stejně, jako kdybyste se dřely každý den v jiné posilovně.

Pro čtenářky Blesku pro ženy týdenní členství zdarma včetně zaškolení od trenérky. Na první návštěvu se objednejte ZDE

Přiveďte i kamarádku a získejte ke členství zakoupenému v září 14 dní navíc pro vás i pro ni.

Autor: Contours

Kruhový trénink je připraven speciálně pro ženy. Naleznete zde 8 posilovacích strojů v kruhu  a 8 stanovišť pro aerobní cvičení, které střídáte vždy po 45 vteřinách. Celková doba dvou okruhů je  pouhých 30 minut - cvičit však můžete jak dlouho chcete, záleží na vašem časovém vytížení a fyzické výdrži.

Po celou dobu návštěvy se o vás stará trenérka , která vám ráda  poradí a vždy se jí můžete zeptat na vše, co vás okolo cvičení zajímá. První návštěvu vám veškeré cvičení na strojích detailně ukáže, vyplní s vámi formulář, kde zjistí, na čem chcete nejvíce pracovat a čeho dosáhnout.

Autor: Contours

Contours je pouze pro ženy, proto i cvičení probíhá na posilovacích strojích vyrobených výhradně pro ženy. Stroje mají pozitivní i negativní rezistenci pro dosažení maximálního efektu cvičení.

Na stránkách www.contours.cz naleznete veškeré bližší informace o cvičení a také zkušenosti čtenářek, které by vás mohly motivovat, protože jasně uvidíte, že zhubnout pomocí kruhového tréninku opravdu lze.

Autor: Contours

Velkou novinkou v Contours jsou vedené skupinové lekce s trenérkou. Rezervujte se v září telefonicky na jednotlivé pobočky.
 
Cvičení není jen pot a dřina. Přijďte si sami vyzkoušet během září jednu skupinovou hodinu ZDARMA.

Contours fitness pro ženy připravuje skupinové cvičení pod vedením zkušených a profesionálních trenérek. Jedná se o skupinové cvičení pilates, problematické partie, power joga, strečink, aerobní cvičení, tae bo, cvičení na bolavá záda.

Autor: Contours


Cvičení vždy probíhá pod vedením trenérky, která předcvičuje a zároveň kontroluje a učí vás cviky správně provádět. Nejde jen o to se zapotit, ale dosáhnou cvičením výsledky. To se vám podaří jedině, když budete cvičit dobře.  V Contours cvičí ženy každého věku a proto je třeba dbát na jejich zdravotní stav a každá potřebuje Individuální přístup.

Pro ty co se právě rády zapotí, je obzvláště zajímavé cvičení v Contours okruhu, kdy ženy cvičí kruhový trénink, kombinaci posilovacích strojů a aerobních stanovišť, na kterých jim trenérka předcvičuje. Časový interval vám říká, kdy máte stanoviště změnit. To má pak tu správnou šťávu a dáte si tak pořádně do těla.

Autor: Contours

Vyberte si jednu z lekcí a pojďte si ji i s kamarádkou v září zdarma vyzkoušet. Aktuální skupinové lekce najdete na www.contours.cz nebo na https://www.facebook.com/contoursfitness?ref=hl

Autor: Contours

Klíčová slova: contours, komerční prezentace
Související články
Další články z kategorie

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

7 nejúčinnějších cviků pro krásné ruce, ploché bříško i pevný zadek!

Chcete mít hezky vytvarované tělo? Začněte co nejdříve s posilovacími cviky, které opravdu fungují. Zacvičte si je doma podle videa s fitness trenérkou. … celý článek

Video se připravuje ...