Pamatujte si, že horké letní chvíle nemusíte zažít pouze u vody pod žhavým sluncem. Předpovědi na léto slibují žhavé zážitky právě v noci!

Rak (22. červen - 22. červenec)

U vás budou léto doprovázet trochu zmatené pocity a reakce, čehož si všimne i okolí. Mohou se vrátit i nechtěné vzpomínky na bývalé lásky, což vás na chvíli zabrzdí v chuti flirtovat. Bude se vám zdát, že ve vašem životě je spíše nepořádek než systém. Buďte flexibilní a osvoboďte se od starých nefungujících vztahů, které vám brání v posunu. Investujte do sebe! Věnujte čas i úsilí sebezdokonalování. Získáte sebevědomí, které postřehnou i ostatní a opět o vás začnou projevovat zájem muži.

Nejvášnivější zážitek: Partner vás překvapí nevšedním erotickým dárkem, se kterým se pro vás stanou letní noci nezapomenutelně vzrušujícími.

Lev (23. červenec - 23. srpen)

Pocítíte potřebu relaxovat a dokončit věci, které vás dosud zdržovaly. Přestože touha být sama vám romantickou lásku nepřinese, využijete tohle období na to, abyste zvážili, co vlastně ve vztahu chcete a co můžete nabídnout. Koncem července se "nakopnete" a začne pro vás oslava života. Vzroste vaše energie i chuť pouštět se do nových věcí. Naplno projevíte svůj šarm a stanete se velmi žádoucí. Tím, že se budete bavit, budete působit jako magnet přesně na toho, koho chcete získat.

Nejvášnivější zážitek: Milování v letním dešti.

Panna (24. srpen - 23. září)

Budete chtít trávit čas s přáteli nebo prostě mezi lidmi. Určitě vyzkoušejte nějaký letní kurz nebo skupinové aktivity - je to výborná šance potkat někoho se stejnými zálibami. Zároveň byste se mohli věnovat i společným činnostem s partnerem, to může váš vztah utužit. Na konci července pocítíte potřebu utéct od všeho, dát si odpočinek od vztahů a trochu přemýšlet. Na nový začátek buďte připravena od 23. srpna. Právě tehdy nastane ten správný čas na čerstvý a zdravý start v životě i v lásce.

Nejvášnivější zážitek: Nečekaná romance s někým, koho dobře znáte.

Nenašli jste své znamení? Zkuste podívat zde! »