Když v roce 2002 vzniklo populární trio Black Milk, byla Tereza Černochová stejně jako její kolegyně Kerndlová a Zeťová holkou, která se hledala. Vážila o dost kil méně, i když křivky (stejně jako Helena Zeťová) měla smyslné. Ve výstředních, šněrováním zdobených kožených modýlcích od návrháře Klíra vypadala velmi sexy. Ostatně vnadnými proporcemi přitahuje řadu mužů chtivých holek krev a mlíko i dnes. Jen ona extravagance z dílny Josefa Klíra, kterému se bůhví proč říká český Galliano, je u osmadvacetileté Černochové spornější, než v jejích sedmnácti.

„Když jsem před lety zpívala s Black Milk, měla jsem takové telecí období. Období jménem Nevím. Nevěděla jsem, jak se mám obléci, jak zpívat. Neměla jsem žádný sebevědomí, nedovedla jsem být extrovert jako holky. Užívat si to. Pak éra Black Milk skončila, já nastoupila na zemědělku a vůbec nevěděla, co bude,“ nechala se před časem v interview pro Instinkt slyšet Tereza Černochová, která za čas dostala tzv. lano od leadera Money Business Romana Holého, jenž ji pozval do projektu G-Point Hunters. Mezitím vystudovala zemědělskou fakultu, stala se inženýrkou, nechala si na nahé tělo nakreslit schéma, podle nějž se porcuje skot a tak se nafotila na plakát... Dalo by se předpokládat, že se jako žena našla. Včetně image, stylu šatníku. Našla se tedy Tereza Černochová, nebo ještě ne?

Už nemá sílu zlobit?

1056550:gallery:true:true„Baví mě zlobit, provokovat. Na jeviště patří kejklířčina. Jsem na něm od toho, abych bavila lidi. Dělám show. Divokou. Kostým mi pomůže proměnit se. Natáhnu si korzet, vezmu podpatky a hned se postavím jako jiná holka. Dostanu ze sebe ženskou. I muzika je taková. Až budu zpívat věci jako například Lenka Dusilová, zkrátka sdělení svý dušičky, pak nepotřebuju kostým a můžu mít džíny s obyčejným tričkem. Já si kostýmem strašně pomáhám, zavírám se jím do ochranného krunýře, nechci si nechat sahat na duši. Buduju si jím hradbu,“ říkala loni v červenci Tereza Černochová, když s ní Marcela Pecháčková dělala jednoho letního rána v kavárně na pražských Vinohradech interwiev.

Černochová se rovněž netají tím, že ji líbivé věci nudí. Neposkvrněná krása pranic nepřitahuje. Možná proto jako jediná z Black Milk zůstala věrná kýčařsky provokativním, s dekadentním cirkusem koketujícím kreacím Pepy Klíra. Zatímco její bývalá kolegyně Kerndlová se naopak stala sladkou popovou panenkou.

Tereza Černochová nosí Klírovy šílené, punkem ovlivněné modely nejen na jevišti, ale v civilu. Nejspíš i tam potřebuje mít své brnění. Jak jinak si její volbu vysvětlit?. I když přiznejme si, že taková hradba je z hlediska elegance, ženskosti, vkusu vůbec, zoufalá. Navíc umocněná Terezininou živočišnou kyprostí nahrávající ordinérnosti.

Osmadvacetiletá Černochová vystřídala za dobu své pěvecké kariéry řadu účesů, několik barev vlasů a snaží se nebýt popovou divou. Což je téhle mladé ženě s úžasným hlasem ke cti, i když za své alternativní rozhodnutí platí daň. Na poli zjevu i standardu existence. Letos v srpnu Šíp napsal, že si prý zpíváním nevydělá (i přes údajně časté koncertování) na obživu. Podle Šípu si v létě Černochová prý dokonce musela přivydělávat v thajském baru, z finančních důvodů pustit svůj byt v Praze na Kampě… To ji ale nebránilo, aby zůstala nad věcí. V srpnu na koncertu s hochy z Monkey Business vystoupila v kostýmu z ptačího peří, v němž na jevišti exhibují pánové. „Černochová vypadal jak medvědice,“ hlásaly novinové titulky….

Alternativní medvědice, která touží po lásce, mateřství, ukotvení v rodině. Nyní cvičením hubne a na nedávné společenské akci měla styling mladé paničky. Semišové kozačky, do nich nasoukané úzké kalhoty plus kazak s leopardím vzorem. Po brutálním šněrování zbyly je dvě okované dírky v lemu dekoltu… Patka vyfoukaná do vlny a ze zbytku šifonu ustřižená šálka hodná paní radové… Tak vypadá Tereza Černochová v současnosti. Co se to s ní děje? Došla jí energie provokovat? Rezignovala a snaží se jít s proudem, protože tak bude mít větší šanci, že potká muže, jehož si vezme, založí s ním vysněnou rodinu?

Fotogalerie
1 fotografie