Zatímco druhá žena McCartneyho, Heather Mills, chtěla po Paulovi pompézní sňatek v irském stylu, jeho třetí paní Nancy se spokojila se skromným obřadem, jehož se nezúčastnily stovky svatebčanů, ale pouze tři desítky pozvaných hostů, mezi nimiž byly slavné osobnosti ze světa žurnalistiky, módy a hudebního showbyznysu včetně aristokratů. Pogratulovat mimo jiných přišla i legendární modelka Twigy, také ze stejné branže proslavená Kate Moss.

Byla tu prestižní novinářka a TV moderátorka Barbara Walters, známá svými rozhovory se společenskou elitou – počínaje umělci a konče politiky. Nechyběl bývalý kolega Paula, jeden z Beatles Ringo Starr, ani Ronie Woods z Rolling Stones. A samozřejmě na tátovu svatbu přišly jeho děti. Tři dospělí potomci z jeho prvního a velmi šťastného manželství s Lindou Eastman, jež zemřela na rakovinu. I malá dcerka Beatrice Milly, již má Paul s druhou ženou Heather, která se s ním po čtyřech letech rozvedla a vysoudila na něm majetek v hodnotě sedmdesát miliónů liber…

Když už jsme u manželek Paula McCartneyho - při třetím sňatku se vrátil na místo, kde uzavřel šťastné soužití s fotografkou Lindou Eastman. Své ano řekl vyvolené, o osmnáct mladší Nancy opět na radnici ve čtvrti Marylebone. Pozvaní hosté se podřídili civilnímu rázu obřadu, jenž pokračoval párty v McCartneyho sídle. Nutno říci, že outfity řady z nich byly až příliš civilní. Nudné, obyčejně standardní. Jaksi bez švihu. Kdo by při pohledu svatebčany řekl, že jde o high society, společenskou elitu. I když nutno říci, že jednapadesátileté nevěstě Nancy oděné do jednoduchých šatů ke kolenům, jejichž největší ozdobou byly malé romantické knoflíčky, to slušelo. Měla půvab dívky, i když kolena se z jejího outfitu nepodlamovala.

Fotogalerie
10 fotografií