Dámy vypadaly úžasně a každá jedinečně. Simona Krainová, která Elite Model Look už poněkolikáté moderovala, čím dál víc se na ní podílí a dokonce uvažuje, že se stane scoutem, (hledačem nových tvář) pro Elite, na jevišti vystřídala několik efektně minimalistických, stylisticky promyšlených kreací. Pod transparentními, sicilské vdovy hodnými, šaty ukázala nahá prsa, upnula se do dlouhé kožešinové vesty, oblékla kombinézu, koktejlky…

Menzelová nevypadala nudně

Převlékla se i porotkyně Aňa Geislerová, která plastové šupiny na rudých šatech alternovala kárem. Alena Šeredová pak vyvrátila fámy, že je těhotná, i když její, v rámci trendů střihově velkorysý modýlek v nich jinak mohl dál utvrdit. Nevěrná manželka režiséra Menzela Olga poprvé nevypadala nudně a měla v očích příslib femme fatale.

Nekorunovanou královnou večera se stala manželka Paĺo Habery, Daniela Peštová, která geniálně namíchala styl velké večerní s glamour ležérností. A nutno říci, že vypadala mnohem elegantněji a kultivovaněji než její, o sedm let mladší kolegyně, třiatřicetiletá Alena Buffon. To nikdo dámě Peštové, kterou kdekdo považuje za velkého suchara, upřít nemůže. Stejně jako nelze Buffon upřít ženskými tvary potvrzenou smyslnost.

Fotogalerie
10 fotografií