Prádlo většinou transparentní modely hyzdí. To je také důvod, proč je lépe na průhledné kreace zapomenout. Pruh homogenní podprsenky a nedej bože kalhotek… Opravdu žádná paráda. Když už, tak odhalení se vší grácií a odvahou, což se navzájem nevylučuje.

Jste pohoršeni? To snad ne. Moralistům mohu jen vzkázat, že tento přístup k módě, prezentaci ženskosti mi přijde poctivější než prodávat sex-appeal jak podomní kupec v předvolebních kampaních. Tam má jít o program, o větší spektrum hodnot, než je erotika. I když je věcí veřejnou. Všichni přece víme, že sex, prachy a moc hýbou světem. Přinejmenším podprahově. I přestože se to v otázkách Václava Moravce nahlas neříká.

HOLKY, KTERÉ UMÍ:

Fotogalerie
1 fotografie

Showbyznysem poučený Radek John zadal sympatickému, celebritami oblíbenému Ondřejovi Pýchovi nafotit stranický erotický kalendář. Jeho hvězdou se stala místopředsedkyně Věcí veřejných Kateřina Klasnová. Bradavka se jí sice pod topem nerýsuje, ale válení s psíkem v posteli dává mohutný prostor k představám.

Myslivecká kamizolka, kterou Kateřina Konečná za KSČM oblékla na nahé tělo, mi rovněž nepřipadá jako správný tah na branku. Spíš provinční křeč. A tak zbývá než konstatovat: Se vší přirozeností a suverénností vystavené tělo, prsa a trčící bradavky nejsou nic pohoršujícího!

Svět už přece dávno přestal být prudérním. Ve své podstatě určitě. To je správné, ale jistý vyšší princip mravní by si měl - musí zachovat. Takže dámy, vystavujte svá krásná ňadra pro potěšení, ale nikoli pro takzvaně dobrou věc.