Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
1
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
V padesáti je stejně okouzlující: V těchto modelech bere Penélope Cruz dech!
Jak si holily naše babičky své přirození aneb Zpět do historie i žhavé trendy v úpravě klína!
Agáta Hanychová před prahem čtyřicítky: Zakotvila ve šťastném vztahu? Takhle to vidí hvězdy!
Jogínka se stala senzací Instagramu. Na fotografiích cvičí úplně nahá
Horoskop na další týden: Kdo se může těšit na vyšší příjem financí a koho si nebude vážit šéf?
Jaké plavky vám budou slušet ve 20, 40 i po šedesátce? Stylistka spodního prádla prozradila žhavé trendy!