Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
6
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Život za první republiky: Idylka jako z filmu, nebo drsný kapitalismus a období skandálů?
Meghan Markle opustila dům za 21 milionů a šla do levnějšího. Proč?
Přelili jste? Tímhle trikem květinu zachráníte před záhubou
Denní horoskop na úterý 23. 4. 2024: Rybám prospěje meditace a klid, Váhy ocení dynamický pohyb
Dubnový magický růžový úplněk ve znamení Štíra. Přinese vášeň ve vztazích, ale také konflikty
Důchodkyně se po sedmdesátce vrhla na cvičení. Její proměna vám vyrazí dech!