Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
5
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Jaká módní faux pas by se neměla stát na Slavíkovi? Pozor by si měli dát zejména pánové
Denní horoskop na čtvrtek 28. 11. 2024: Kdo by se měl dnes zaměřit hlavně na odpočinek?
Mladá žena se málem ujedla k smrti! V pubertě vážila 117 kilogramů a hrozil jí infarkt. Jak vypadá dnes?
Herecký talent v genech: Jak se bratři Hádkové stali hvězdami českého filmu?
Obrovská síla drobných semínek: Snižují záněty, podporují srdce i trávení
Otestovali jsme robotický vysavač Roborock Qrevo Pro. Jak dopadl?