Logo magazínu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

5/10
Prohlédnout znovu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce | archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci. | archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní. | archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu. | archiv autorky

Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?

Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?

Horoskop na víkend 6.–7. 12. 2025: Koho čeká důležitý rozhovor a kdo se nechá unést vášní?

Takhle jsme prali za socialismu: Skákající pračky, mýdlo s jelenem a máchání ve vaně

Kvíz: Obstojíte ve společnosti? Vyzkoušejte své všeobecné znalosti!

Zemřel Patrik Hezucký (†55): Složitý start do života, vysněná rodina i úspěch, který si vybudoval