Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
4
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Tady se geny nezapřou: Synové slavných mužů, kteří vás okouzlí stejně jako jejich otcové
Horoskop na další týden: Na koho se konečně usměje štěstí a kdo změní zaměstnání?
Pamatujete na dětské hvězdy z Arabely? Z Mařenky je učitelka, Honzík je režisér
Krok za krokem: Upečte si perníkový adventní věnec
Výjimečné kolo StarDance: Potlesk vestoje, dojemná slova Svěráka i vybrané miliony
Uzavřela smlouvu s ďáblem? Oslavenkyně Heidi Janků na svůj věk ani zdaleka nevypadá!