Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
3
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Jediná se Babiše nebála: Co jste možná nevěděli o druhé ženě Monice, se kterou už po 30 letech netvoří pár?
Od premiéry legendárního seriálu Dallas uběhlo už 32 let! Jak dnes vypadají hlavní postavy?
Denní horoskop na pátek 19. 4. 2024: Ryby čeká emočně náročný den, Váhy den plný vášně
Máte šílené nápady? Tohle jsou důvody, proč jste dítě štěstěny
5 geniálních triků na rychlý a efektivní úklid domácnosti
8 překvapivých způsobů, jak vyžehlit oblečení bez žehličky!