Dáme si kuře, krůtu, husu...
4
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Celebrity zalovily ve fotoalbech a sdílejí fotky z mládí! Některé ani nepoznáte
Kdy je Den matek? Datum + sedm vtipů o matkách
(Ne)spokojená pokojovka. Jak ji na 100 % poznáte?
Jak vypadaly naše obýváky za socialismu? Televize od Tesly, obývací stěny a béžové sedačky
Ideální rande podle znamení: Koho láká hřbitov a kdo vyžaduje dárky i velká gesta?
Co prozradí boty o vaší osobnosti? Otestujte se!