Logo magazínu

Dáme si kuře, krůtu, husu...

3/5
Prohlédnout znovu

Dáme si kuře, krůtu, husu...

Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá. | SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny. | SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů. | SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem. | SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou. | PROFIMEDIA.CZ

Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?

Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?

Horoskop na víkend 6.–7. 12. 2025: Koho čeká důležitý rozhovor a kdo se nechá unést vášní?

Takhle jsme prali za socialismu: Skákající pračky, mýdlo s jelenem a máchání ve vaně

Kvíz: Obstojíte ve společnosti? Vyzkoušejte své všeobecné znalosti!

Zemřel Patrik Hezucký (†55): Složitý start do života, vysněná rodina i úspěch, který si vybudoval