Dáme si kuře, krůtu, husu...
3
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Nerozlučná dvojice Hezucký a Mareš: Jaký byl příběh přátelství, které vydrželo od začátku až do konce?
Výklad karet Lenormand na prosinec: Koho čeká měsíc plný smůly a koho zasáhne zrada blízké osoby?
Horoskop na víkend 6.–7. 12. 2025: Koho čeká důležitý rozhovor a kdo se nechá unést vášní?
Takhle jsme prali za socialismu: Skákající pračky, mýdlo s jelenem a máchání ve vaně
Kvíz: Obstojíte ve společnosti? Vyzkoušejte své všeobecné znalosti!
Zemřel Patrik Hezucký (†55): Složitý start do života, vysněná rodina i úspěch, který si vybudoval