Dáme si kuře, krůtu, husu...
3
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Linda Rybová: Od éterické baletky a pohádkové princezny až po nestárnoucí herečku
Horoskop na víkend 20.–21. 4. 2024: Vodnáři zatouží po nezávislosti, Raci budou hnízdit
Vypadalo to nadějně a teď se neozývá? Odhalte důvod podle znamení zvěrokruhu
Sedmidenní sexuální výzva, kterou zvládne každá z vás. Sex bude zase stát za to!
To nejlepší z korejské kosmetiky: Které produkty by vám neměly uniknout?
8 zázračných bylin, které vám pomohou proti jarní únavě