Dáme si kuře, krůtu, husu...
4
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Baleríny v novém kabátě, které vás omladí: Nosí se i u královského dvora
Denní horoskop na pátek 29. 3. 2024: Střelce čekají nové zážitky, Lvi ukážou svou odvahu
Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!
Bývali přáteli, dnes si nemůžou přijít na jméno. Proč se tyto celebrity rozhádaly?
5 signálů, které prozradí, že jste potkali někoho z minulého života
Jak reagujete na nevěru, když se provalí? Blíženci jsou agresivní, Ryby pláčou