Dáme si kuře, krůtu, husu...
4
/
5
Prohlédnout znovu
Dáme si kuře, krůtu, husu...
Příprava drůbežího masa je rychlá a jednoduchá.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Čerstvé očištěné kuřecí díly můžete skladovat v lednici dva dny.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Tepelně upravenou drůbež uchovávejte v lednici volně zabalenou a spotřebujte ji nejpozději do tří dnů.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Křupavé kůrky dosáhnete tak, že budete kuře v průběhu pečení potírat tmavým pivem.
|
SHUTTERSTOCK.COM
Maso z drůbeže bude šťavnatější, když je pokapete citronovou šťávou.
|
PROFIMEDIA.CZ
Trendy zimní kabáty: Stylistka odkrývá chyby při jejich koupi i nošení! Děláte je také?
Denní horoskop na pondělí 25. 11. 2024: Co byste dnes měli udělat, abyste měli úspěšný den?
Zábavné programování pro každého: Otestovali jsme hračku Boffin IV Coding 1
Ideál krásy napříč časem: Které ženy udávaly trendy v módě, líčení a vzhledu postavy?
Stylistka radí: Jak být ozdobou vánočního večírku, Štědrého večera i Silvestra
Tento týden v Ulici: Poteče krev a objeví se známá kuchařka!