Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
5
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Stylový týden: Trendy outfity s džínami a kalhotami ovládly stylové mámy showbyznysu i hvězda Duny
Čísla osudu Ivety Bartošové: Jak ovlivnilo její život to, že se narodila jako druhá?
Vzpomínáte na populární partičku z pořadu Tele Tele? Tenhle drsný humor by dnes neprošel!
Dotestováno: U pracího gelu Perwoll vás nadchla vůně i péče o barvy
Tento týden v Ulici: 78letá Nyklová neukočíruje žárlivost, Herman odkryje slupku tvrďáka!
Jsou to čarodějky? Ženy v těchto 4 znameních mají schopnosti předtuchy