Logo magazínu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

5/10
Prohlédnout znovu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce | archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci. | archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní. | archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu. | archiv autorky

Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Denní horoskop na čtvrtek 10. 7. 2025: Kdo by si měl stát za svým názorem a komu dnes prospěje čas bez telefonu?

Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

V IT chybí ženy! Proč jich je v oboru tak málo?

Test olejů na vlasy: Které pomůžou s třepícími se konečky a nezatíží vlasy?

Retro bizár týdne: Mrkněte, jak Menzel seřezal ve Varech svého kolegu!