Logo magazínu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

1/10
Prohlédnout znovu

Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu

Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce | archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci. | archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč). | archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení. | archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní. | archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu. | archiv autorky

Runový horoskop na prosinec: Býky ovládne nová láska, Váhy zažijí velké změny a Štíry čeká měsíc plný smůly

Denní horoskop na pondělí 8. 12. 2025: Kdo bude čelit nepříjemné situaci a kdo dostane druhou šanci?

Bankroty slavných: Kdo z českých celebrit málem skončil na ulici?

Máte nápad pro své město? Takhle na něj získáte peníze

Tento týden v Ulici: Soňa má pořádně nahnáno, Adriana skrývá tajemství a Pokladník nahání hrůzu

Kvíz: Oprašte znalosti přírodopisu ze 6. třídy! Dáte kvíz na jedničku, nebo by vám hrozil reparát?