Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
5
/
10
Prohlédnout znovu
Gurmánské výlety: Za skvělým hovězím na Šumavu
Restaurace U Štěpána: Maso na roládu z hovězího pupku se čtrnáct hodin konfituje. Příloha: pečená brambora se zakysanou smetanou a křenem (celkem 195 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Polévku mají dle denní nabídky, my jsme měli domácí hovězí vývar (30 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Domácí hovězí játrová paštika s jarní cibulkou, brusinkami a chlebem (65 Kč). Jídelní lístek je stále ve vývoji.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána: Servírka má plné ruuce práce
|
archiv autorky
Zdeňka a Štěpán jsou spolu sedm let a společně také vedou svou restauraci.
|
archiv autorky
Olga Poucheová si pochutnává v restauraci Restaurace U Štěpána: Pečený steak z krku s bylinkovým máslem a grilovanou zeleninou a brambory s bylinkovým tvarohem (250 Kč + 40 Kč).
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána je v krásné šumavské přírodě.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána láká k výletnímu posezení.
|
archiv autorky
Restaurace U Štěpána se drží tradice jak interiérem, tak svou kuchyní.
|
archiv autorky
Hovězí maso mají v restauraci U Štěpána z vlastního chovu.
|
archiv autorky
Look podle oslavenkyně Vici Kerekes: Trendy i nadčasové kousky, které z malé postavy vytvoří gazelu
Nevěří na manželství a v Samotářích hulil trávu: Podívejte se, jak šel čas s Jiřím Macháčkem
Kosmetiku z drogérie milují i celebrity! Na jaké produkty nedá dopustit Pamela Anderson nebo Victoria Beckham?
Velikonoce na poslední chvíli? S našimi tipy to zvládnete!
Nedosažitelné Dejvické divadlo uvidí fanoušci v kinech po celé ČR
V čem je vaše největší síla podle zvěrokruhu? Tohle musíte využít!