Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nadělte pod stromeček dárek, který potěší po celý rok! Darujte předplatné Blesk pro ženy Premium

Darujte zábavné čtení, exkluzivní informace i rozhovory s odborníky na celý rok. Ročním předplatným Blesku a Blesku pro ženy Premium darujete svým nejbližším každodenní přístup k hodnotnějšímu a exkluzivnímu čtení.
6. prosince 2019 | 10:00

Nevíte, co darovat kamarádce, mamince nebo babičce k Vánocům? Dejte jim pod stromeček roční předplatné Blesku a Blesku pro ženy Premium. Z vašeho dárku tak budou mít radost každý den a po celý rok!

Měkké dárky tolik nepotěší a vy nemáte jiný nápad? Darujte zábavné čtení, exkluzivní informace i rozhovory s odborníky na celý rok. Ročním předplatným Blesku a Blesku pro ženy Premium darujete svým nejbližším každodenní přístup k hodnotnějšímu a exkluzivnímu čtení.

Najdou zde exkluzivní fotky a videa celebrit, rozhovory o soukromí celebrit a zákulisí showbyznysu, právní poradnu pro těžké životní situace, lidské příběhy i rady lékařů a odborníků na mezilidské vztahy.

Předplatné na rok vyjde na zvýhodněných 990 Kč a platit můžete online kartou nebo převodem z bankovního účtu. Po zaplacení dorazí na e-mail kupón, který je samozřejmě možné i vytisknout. Dárek objednáte ZDE>>>.

Obdarovaná si ho potom aktivuje pod odkazem www.prozeny.blesk.cz/poukaz.

Co v Blesku a Blesku pro ženy Premium najdete,

Na Blesku pro ženy se mohou těšit na rozhovory s českými i zahraničními osobnostmi, horoskopy o lásce, zdraví a kariéře, lidské příběhy i rady lékařů a odborníků na mezilidské vztahy.

V sekci Blesku zase uvidí exkluzivní fotky a videa celebrit, rozhovory o soukromí celebrit a zákulisí showbyznysu, budou se moci zúčastnit chatů s osobnostmi na aktuální téma. Najdou zde i praktické věci jako zdravotní příručky o prevenci a léčbě chorob, testech kvality potravin s doporučením i právní poradnu pro těžké životní situace.

Blesk pro ženy Premiun objednávejte jako dárek k vánocům ZDE>>>

Autor: red