Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jakou sentimentální hodnotu ukrývají medailony? Gwyneth Paltrow představuje romantickou komedii

5. prosince 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Medailon tradičně sloužil jako vzpomínka na významné události či blízké osoby. Není divu, že se klasický medailon vrací na scénu. Navíc je vylepšený takovým způsobem, že v nás hned probouzí chuť sbírat staré i nové zážitky. Jeden z nich si zamilovala i Gwyneth Paltrow v novém filmu. 

Nový příběh ze série Tender Stories je romantická komedie, ve které již počtvrté září mezinárodně uznávaná herečka Gwyneth Paltrow. Ve snímku neustále nosí medailon, který dohání jejího přítele k šílenství. Ten se pořád snaží přijít na to, proč jeho milá nesundá medailon z krku. Proč mu nechce prozradit, kdo jí medailon daroval? Bylo to první láska? Bratr nebo dědeček? Kdo má v jejím srdci tak významné místo, že vzpomínku na něj nedokáže vyhnat z hlavy? Když už to dojde tak daleko, že se mu o medailonu i zdá, rozhodne se pro radikální krok. Uvědomil si totiž, že součástí její minulosti být nemůže a rozhodl se to respektovat.

Tender stories jsou součástí kampaně značky Tous, která tak dává najevo své vykročení směrem k šíření hodnot něhy, respektu a inkluzivity. A jak příběh dopadne? Podívejte se sami.

Symboly a talismany hrály odedávna významnou roli v mezilidských vztazích nejen na filmovém plátně. Veškerá světová uskupení tmelí společné symboly, ať už slouží k ochraně před zlými silami, k získání síly nebo štěstí. Z této symboliky se zrodila kolekce Idol, která představuje nové ikony značky Tous: slona, hada, ruku Fatimy a kříž. 

 

Autor: TOUS

 

Kolekce Rubric je pro změnu inspirovaná ryteckým uměním a této řemeslné technice opravdu skládá poctu. Vyryté iniciály byly vždy způsobem, jak personalizovat šperk nebo jakýkoliv objekt. Šperky této kolekce se vyznačují naznačeným obrysem medvídka a písmenem T, „iniciálou“ značky Tous.

Autor: TOUS