Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Má to švih!

14. března 2008 | 12:12

Poradíme vám, jak modelovat boky, posílit paže a vytvarovat ramena pomocí vibrační tyče, která vás dostane do skvělé formy

Máte tuto zvláštní pomůcku a nevíte, co s ní? Možná vás překvapí, že vibrační tyč je účinná pomůcka pro trénink hlubších svalových vrstev. Dostane vás do vynikající formy! Modelujte boky Lehněte si na bok, opřete se o předloktí a kolena pokrčte do pravého úhlu. Do druhé ruky vezměte pružnou tyč a zdvihněte trup a pánev tak, aby stehna a trup tvořily přímku. Volnou ruku upažte a rozpohybujte tyč pohybem paže v rozsahu 5-10 cm (od těla a k tělu). Vydržte asi 30 sekund. Posilujte paže Tyč uchopte oběma rukama za tělem, rozkročte se na šířku boků a předkloňte se. Záda zůstávají rovná. Rozvibrujte tyč pohybem dopředu a dozadu. Účinně trénujete tricepsy a zádové svalstvo. (Vydržte 30 sekund) Tvarujte ramena Rozkročte se, váhu těla přeneste na paty. Tyč držte svisle před tělem a mírně pokrčte lokty. Tyč udržte v pohybu asi 30 sekund. Silná záda Rozkročte se na šířku ramen, zpevněte břicho a hýžďové svaly. Tyč uchopte ve vodorovné poloze nad hlavou, lopatky stáhněte k sobě. Švihejte tyčí směrem nahoru a dolů po dobu 30 sekund.


KRÁSNÁ PO CELÝ ROK Krásy a pěstěného vzhledu nedocílíte bez práce. Získat se dají hlavně pravidelnou péčí. V kalendáři si označte dobu, kdy se budete věnovat jen sama sobě. Každou hodinu Pít, pít a ještě jednou pít! Každou hodinu během celého dne byste měla vypít sklenici vody. Omezíte tak tvorbu vrásek, pleť bude mladistvě růžová a doplníte si zásobárnu potřebné vláhy v těle. Každý víkend Peeling, čisticí maska, uvolňující koupel - takové relaxační chvíle dokáží hotové zázraky! Zkuste občas ,,vypnout", na chvíli se rozmazlujte péčí o sebe. Jednou za 4 týdny Pro krásu už se vyplatí zapotit! Návštěva sauny povzbudí látkovou výměnu a prokrvení, pročistí pokožku a posílí imunitní systém. Každý den Absolutní nezbytností je každodenní čistění obličeje! Ráno, ale především večer byste neměla zapomínat na důkladné vyčištění pleti, zejména od zbytků make-upu, krému a nečistot, které se na ní usadily během dne. Každý týden Věnujte 1x týdně čas důkladné zkrášlovací proceduře celého těla. Nejlepší doba pro ni je večer: naneste si na vlasy masku, přikryjte je fólií, zaviňte do ručníku a nechte působit. Udělejte si manikúru a naneste na nehty novou vrstvu laku. Nohy si masírujte velkým množstvím krému a na noc si na ně navlečte bavlněné ponožky, účinek krému se zintenzivní. Každých 6 týdnů Je čas jít znovu ke kadeřnici. Stačí jen zastřihnout konečky a oživit barvu! Ne nadarmo se říká, že vlasy jsou korunou krásy. Ale platí to jen v případě, že jsou zdravé a lesklé. Zásah odborníka jistě ocení i pleť. V kosmetickém studiu vám ji náležitě vyčistí a omladí.

Související články