Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mystické masáže

8. ledna 2007 | 10:00

Krása těla i tváře roste s uvolněním a s povznesením ducha. Vyzkoušejte naše tipy na příjemné masáže

Na stres a pracovní vypětí se vám zaručeně podaří zapomenout na thajské masáži. My jsme vyzkoušeli nově otevřené studio Mystic Buddha v Praze a můžeme vám zaručit, že budete odcházet jako znovuzrozená, odpočinutá a celkově upravená. No, není to úžasný nápad? Vzít si jeden den dovolené a navštívit centrum, odkud budete odcházet jako docela nový člověk. Nechte se rozmazlit masáží, která bude vyhovovat právě vám. Připravili jsme pro vás následující přehled příjemných procedur. THAJSKÉ MASÁŽE BUDDHA CLASSIC Jde o soubor mistrných technik, při kterých se uvolňuje napětí a polevuje bolest svalů, šlach a kloubů. Přináší pocit nové vitality a duševní rovnováhy. FOOT RELAX Refl exologie spojená s masáží od prstů nohou až ke kolenům s pomocí 100% esenciálního oleje. Ideální pro odstranění pocitu těžkosti a únavy nohou. SPIRIT OF SIAM Bylinná masáž, při které jsou používány plátěné váčky naplněné směsí bylin a trav s aromatickými látkami. Balíčky nahřáté v parní lázni jsou přikládané na místa, kde se soustředí napětí a bolest. QUEEN´S PARK Díky nejoblíbenější masáži na císařském dvoře dosáhnete uklidnění a harmonie ducha. DARK SIDE OF MOON Kombinace masážních technik, která je zaměřena na odstraňování jednorázových i chronických bolestí zad. ORIENT PREMIUM Je ideální po sportovních výkonech, dlouhých cestách i při mimořádné pracovní zátěži. THAI SILK - PRENATAL Hedvábná uvolňující masáž zad a šíje určená těhotným ženám.


KLASICKÉ MASÁŽE SWEDISH SCHOOL Masáž určená k rychlenému odstranění únavy, např. po sportu. DRAGON STONES K této terapii se používá 53 hladkých lávových kamenů, které se nahřejí ve vodní lázni a poté se teplé přikládají na tělo. Současně se masírují jednotlivé části těla horkým olejem. SPRING FRAGNANCE Jemná, uklidňující klasická masáž těla, a to nejkvalitnějšími aromatickými oleji. MYSTIC FACE Chiropraktická masáž obličejové i vlasové části hlavy, spojená s technikami k uvolnění svalového napětí a kloubních blokád krční páteře.
Kdo si oblíbil thajské masáže? Alice Bendová - herečka Alice si nechává své půvabné křivky hýčkat 1x týdně. "Vždy se uvolním, tradiční thajská masáž s vámi udělá zázraky, hned vypadáte lépe!" Michal Hudček - zpěvák Podle úsměvu ve tváři Michala Hudčeka poznáte, že při masáži netrpí, ale úžasně se protahuje. Vítek Havliš - moderátor Bez své kamarádky Evy Aichmajerové nedá Vítek ani ránu. A tak není divu, že právě ona pomáhá Thajkám, aby dostal pěkně do těla. Alena Procházková - herečka Masáže si Alena nechávala dělat přímo u odborníků v Thajsku. Dodnes má schovaného ptáčka vyrobeného z palmového listu, kterého jí udělala místní masérka.

Související články