Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

6 jednoduchých triků, jak se správně starat o pleť

14. června 2018 | 00:00
Prezentace klienta |

Ať už je vaše pleť suchá, mastná, citlivá či normální, nestačí ji večer pouze odlíčit. Vaše pokožka si zaslouží víc! Zvlášť když chcete vypadat a cítit se skvěle i bez make-upu. Péče o pleť není časově náročná, stačí si jen vše rozplánovat  a používat kvalitní produkty. Uvidíte, že za krátkou dobu dosáhnete znatelného zlepšení.

Snad každá žena touží po svěží a bezchybné pleti, ale ne každá o ni správně pečuje, což je s přibývajícími roky stále více a více viditelné.  Co tedy můžete udělat, aby byl váš obličej sametově hebký?

1. Začněte hned zrána

Jakmile ráno vstanete, zamiřte do koupelny a pleť zbavte mastnoty a zbytků nočního krému, které se na ní přes noc nahromadily. K tomu vám perfektně poslouží micelární voda či pleťové tonikum. Pokud obličej umýváte obyčejnou vodou, nezapomeňte ji pořádně promazat. Kohoutková voda má tendenci pleť vysušovat.

2. Dodejte živiny

Pleť důkladně vyčistěte, jen tak bude připravená vstřebat živiny a další účinné látky. Poté naneste hydratační péči Yves Rocher Hydra Végétal, který díky buněčné vodě z kostmacovníku, pokožku okamžitě zavodní. Jeho fluidní struktura je také vhodná i jako podklad pod make-up. Ranní krémování určitě nevynechávejte – pleť tím nastartujete a zklidníte její podráždění.

3. Dopřejte si pauzu

Po nanesení krému se jděte obléknout, vyvenčete psa nebo si uvařte ranní kávu. Je důležité nechat krém působit a to minimálně pět minut. Poté se již můžete pustit do líčení.

4. Odličujte

Pleť zatěžujte make-upem co nejméně. V ideálním světě byste se měla odlíčit hned po příchodu domů. Použít  můžete například hydratační odličovací mléko Hydra Végétal, které zbaví vaši pleť nečistot, tónizuje ji a hydratuje. Navíc je vhodné i pro odlíčení očí.

5. Opět výživa

Večer před spaním naneste na obličej noční krém, který vaší pleť přes noc vyživí a pomůže jí regenerovat. Nebo můžete použít produkt, který vydrží hydratovat pleť až po dobu 48 hodin, jako například hydratační gel na den a noc. Oční okolí vyživte speciální hydratační péčí, normální krém by mohl citlivou pokožku jen podráždit. Tato péče vám zajistí rozjasněný pohled a mladou a zářivou pokožku.

6. Produkty vybírejte pečlivě

Je prokázáno, že kosmetické produkty s nekvalitním složením, škodí nejen pokožce, ale i celkovému zdraví člověka. Chemické látky se prostřednictvím pórů dostávají přímo do těla, kde se mohou usazovat a způsobovat nejen ošklivé vyrážky a akné, ale i závažné zdravotní problémy. Proto se vyplatí sáhnout po rostlinných produktech, které dodají pleti přesně to, co potřebuje. Mezi ně patří i značka Yves Rocher, která je ohleduplná nejen k člověku, ale i k přírodě. Nová řada Hydra Végétal obsahuje výtažek z kosmatcovníku, který pomáhá pleť průběžně zásobovat vodou. Tato rostlina je pěstována na pozemcích Yves Rocher ve francouzské Bretani v režimu ekologického zemědělství. Tedy tak, aby její pěstování nezatěžovalo životní prostředí.

 

Video se připravuje ...